ezine.bg»Статии»Интимно»Връзката между омъжена жена и разведен мъж

Връзката между омъжена жена и разведен мъж

Жана Г.Жана Г.
Новак
554262
Връзката между омъжена жена и разведен мъж
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Връзката между омъжена жена и разведен мъж често се разкрива, тъй като мъжът няма от какво да се страхува, а обикновено те знаят как да се крият.

Жената трудно може да прикрие бурята от емоции пред съпруга си, което често завършва с раздяла. Но ако изневярата е първа по рода си в семейството, тя дори може да укрепи разпадащия се брак.

Когато омъжената жена излиза с разведен мъж, той няма какво да губи, а тя е изправена пред сложна дилема – дали да разкрие на съпруга си за изневярата или да я крие до последно.

Тук всичко зависи от това доколко жената преценява сериозността на извънбрачната си връзка и дали тя е за нея само странично удоволствие или истинска любов.

Връзката между омъжена жена и разведен мъж

Често омъжената жена изпитва почти майчински чувства към разведения мъж, опитва се да го закриля и да му помага. Тя започва да пере дрехите му, да му готви, дори да чисти дома му, тъй като той е самотен.

Затова е склонна бързо да сдаде позиции и да изневери на съпруга си, тласкана донякъде от привличането си към мъжа, който наскоро или отдавна се е развел, донякъде от чувството за съжаление или желание да го зарадва.

Много често жената изневерява на съпруга си, защото страда от липса на достатъчно силни емоции. Ако те отдавна са заедно, той може да не се сеща да й прави комплименти. А разведеният мъж със сигурност ще й повтаря колко е красива и колко много я обича, което е радост за ушите на всяка дама.

Незадоволеността в сексуално отношение също тласка омъжените жени към изневяра, а какво по-добро решение от разведения мъж? Така не се налага дамата да изпитва угризения, че разрушава още едно семейство.

Сексът със съпруга, който обикновено се прави преди лягане и набързо, с разведения мъж се превръща в истинска симфония от нови усещания и удоволствия.

Много е лесно да бъде съблазнена омъжена жена, на която й е омръзнала рутината на семейните отношения и е готова да опита вкуса на тайните приключения.

Обикновено това се случва, след като децата са пораснали поне дотолкова, че да нямат нужда от постоянни грижи и жената се чувства свободна да се погрижи и за собствените си емоции.

Освен това разведеният любовник със сигурност ще изслушва всичко, което му разказва жената, дори подробности от отношенията й със съпруга, за разлика от мъжа й, който винаги е зает и не му е до разговори.

Обикновено връзките с омъжени жени траят около година, след това или се превръщат в някакво второ семейство, където жената вече е в ролята на съпруга, а не на любовница, или трябва да се стигне до раздяла на жената със съпруга й.

Ако тя още от самото начало не се крие и се целува с любовника си на обществени места, това означава, че е готова за нова сериозна връзка и няма нищо против да се раздели със съпруга си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
неизвесна
неизвесна
02.08.2014 16:15
Имала съм връзка с разведен мъж тя продължи две години и половина и доиде един момент когато просто всичко ми стана безинтересно и просто спрях да го търся тои мен също но после съ алих за тази си постъпка и до днес не мога да го забравя и съм готва ако е възможно да подновим връзката си
4
0