ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Рак и мъж Скорпион

Връзката между жена Рак и мъж Скорпион

Връзката между жена Рак и мъж Скорпион
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Привличането между Рак и Скорпион е изразимо в магнетично и дълбоко чувство, а връзката им има потенциал да издържи на изпитанието на времето.

Топлината и грижовният характер на жената Рак успяват да вдъхновят Скорпиона и да го заредят с нужната му енергия. И двамата имат сходни начини за изразяване на своята любов и взаимно си създават чувство на уют и разбиране.

Един мъж Скорпион е непобедим и силен характер. Той е екстремист с привидно спокойна и стабилна повърхност, под която стои тлееща страст.

Под завоалирания тон и мек глас на Скорпиона мъж определено могат да си проличат неговите фини стратегии на дипломация за подобряване на положението в работата и в личния си живот.

Той е човек, който обича лукса и има желание да го споделя с другите, смятайки го за нещо естествено нужно и копняно от тях.

Мъжът Скорпион може да изпадне в депресия, но също така лесно да достигне до опияняващите висоти на екстаза.

Връзката между жена Рак и мъж Скорпион

В любовна връзка с жена Рак той е страстен любовник, който знае всички фини похвати в сферата на романтиката и еротиката. Въпреки че е нежен и любвеобилен и цени нуждите на жената до себе си, е много ревнив и подозрителен по природа. Ако погледнете на повърхността и срещнете погледа му, мъжът Скорпион може да ви се стори напълно спокоен и хладнокръвен, но това е само умело прикритие на нестихващо възбудима и силно емоционална същност.

Жената рак е загадъчно женствена. Тя е нежна и мила дама, с деликатни чувства и има излъчването на ранима личност. Може да бъде изключително лоялна и вярна, когато е убедена, че е намерила мъжа на живота си.

Въпреки че не може да изглежда много силна, нито често така се държи, тя е почти винаги сигурна упора за близките си, които черпят от силата и самообладанието й. Жената Рак идеално може да се справи в извънредни ситуации.

Търпението, приспособимостта и гъвкавостта са най-големите й предимства, за да спечели, когато е попаднала в сложна ситуация. За да бъде жена на сърцето за мъжа Скорпион, тя трябва да възбужда въображението му и да предизвика най-дълбоките му емоции да се изразят ясно.

Жената Рак е винаги интересна дама за мъжа Скорпион. Тя е изтъкана от толкова умело пазени женски мистерии, които любопитен човек като него, винаги би поискал да разплете и отгатне, но внимателно и деликатно.

Тази нейна тайнственост определено ще го накара да я забележи в началото, но скоро тя може да му разкрие страхотното си чувство за хумор, което е възможно да накара, дори един сериозен човек като него, да се усмихва.

Жената Рак носи колоритност и радост в живота на мъжа Скорпион и е човек, на когото той може да се опре, когато изпита нужда от приятел и лоялен доверител. Тя всъщност се взира само с поглед и чудесно разгадава онова, което се случва дълбоко в душата му, знаейки какво изживява, дори когато е сложил непроницаемата маска. Лоялността е най-силното й качество, което го кара да се чувства комфортно с жена като нея.

Мъжът Скорпион е човек, който може лесно да спечели сърцето на жената Рак. Той оценява и разбира много добре нейната емоционалност и скоро тяхното приятелско разбирателство се превръща в романтична начинание.

Мъжът Скорпион може да утеши наранените й чувства с голямо и искрено състрадание. Той й дава закрила и грижи, които тя жадува истински с такава неотклонност и посветеност, че я кара да се чувства пълноценна и по-уверена в себе си.

Той може да се държи с нея и като брат, и да я зачита като дама. Тя трябва да разбере, че главният му недостатък е подозрителността, ревността и желанието да доминира над другите, особено над жената, която е избрал за най-голяма любов в живота си.

За преодоляване на тези черти, които хвърлят сянка върху голямото му сърце, тя просто трябва да бъде малко по-търпелива. С течение на времето мъжът Скорпион засилва увереността и доверието си и започва да дава много по-голямо лично пространство на партньора до себе си, за да е сигурен в надеждността на връзката им.

Жената Рак и мъжът Скорпион правят заедно една от възможно най-добрите двойки, отличаващи се с съвместимост на характерите и топла взаимност.

Техният емоционален и физически свят на общуване е наситен и богат. Тъй като любовта им расте и може да се развие до едно пълноценно и всестранно общуване, те трябва да проявяват взаимно доверие.

Когато мъжът Скорпион е убеден, че може да разчита на жената Рак, той й предоставя дара на опрощението, което обикновено е много трудно за него.

Тя може да му помогне да се прероди и да разкрие истинската си същност, чар и магнетизъм, проявявайки своята неограничена преданост и нежност, а той може да й помогне, като премахне всички й страхове и я научи да лети високо в простора на своите чувства без боязън, изслушвайки я и покровителствайки я.

Техният дом е храм на любовта, където двамата едновременно са стъпили на пиедестала, за да се поклонят един на друг и да покажат своята обич.

В сексуалния си живот мъжът Скорпион и жената Рак са една удивителна двойка. Водата-символ на двете зодии, се съчетава толкова добре, че прави от тях любовници, които знаят какво искат и разбират от какво се нуждае любимия им.

Природата на Мъжа Скорпион е по-интензивна и копнееща за силна страст от тази на повечето мъже, а нейната- е по-романтична и чувствителна от тази при повечето жени.

И двамата дълго се оглеждат за знаците, упътващи, че това е една обещаваща и сериозна връзка.

Сърцето на жената Рак винаги търси спокойствие и уют, докато мъжът Скорпион се нуждае от лоялност, която може да получи в изобилие от нея. Тя трябва винаги да го окуражава, че се чувства щастлива в прегръдките му и да показва повече колко е влюбена в него. Тъй като за тези два знака няма неизказани нужди, сексуално общуване наистина може да се превърне в трансцедентален опит, който да придобие странна смесица от еротика и душевна чистота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
521
414
311
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иван
Иван
30.12.2014 16:54
Аз съм мъж Скорпион и преди време приятелката ми (Рак) събуди в мен подозрения за изневяра... тя не си призна и ме излъга... типично за раците! В последствие разгадах историята и се оказа, че тя наистина го е направила... Все още съм с нея, но и нямам пълно доверие. Надявам се един ден да го изградя напълно. Статията по горе е напълно вярна!!!
15
7
скорпион и рак
скорпион и рак
18.12.2014 12:32
Всичко е абсолютно верно.Ние сме семейство скорпион и рак и за това го потвърждавам.Връзката ни е не разрушима независимо от обстоятелствата.
27
0