ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Близнаци и мъж Водолей

Връзката между жена Близнаци и мъж Водолей

Двойка
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Подобна връзка, ако успее да просъществува, въпреки всички различия, би изглеждала по този начин – двамата влюбени ще са у дома по едно и също време рядко, техните забавления изобщо не се препокриват и ще предпочитат да водят различен начин на живот, да имат различни обкръжения, а всъщност да са заедно.

На пръв поглед звучи малко странно и даже невъзможно – да си с някого, а всъщност да не си. Но подобен план би устройвал и двамата от връзката. Водолеят обича да бъде с приятели, но в същия момент може да реши, че вече му е достатъчно, да стане и да си тръгне – просто така.

Докато жената Близнаци предпочита да закъснее достолепно за купона на своите приятели, да се появи с необходимото закъснение и след това да завърши партито. Не би си тръгнала по средата на забавата, възможно е да изпусне нещо интересно.

В интимните си отношения двата знака си пасват, но отново, както и с приятелите и купоните, не винаги искат едно и също нещо по едно и също време.

Връзката между жена Близнаци и мъж Водолей

За жената Близнаци и мъжа Водолей не е лоша идея да остават свое собствено пространство, в което да правят това което искат, без да се чувстват зле, че не допускат другия.

По този начин техните взаимоотношения могат да се запазят по-дълго. В личното си време всеки прави каквото си иска (без тук да се имат предвид каквито и да било крайности или опити за нараняване на половинката), а когато са заедно си прекарват супер.

Всяка връзка е индивидуална за себе си. Зодиакалните знаци имат своето значение, понякога малко, друг път повече, но като цяло всичко зависи от хората във връзката, от тяхното желание да се справят с трудностите и от любовта, която изпитват един към друг.

И макар връзката между жена Близнаци и мъж Водолей да изглежда доста трудна и дори невъзможна, ако двамата изградят своя си свят и се научат да се съобразяват с странните желания на другия, нещата могат и да се получат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#180747
Нищо общо с итоната - това е една от най-добрите и ползотворини - и за себе си и за обществото двойки. Не знам този, който е писал това откъде го е изсмукал и има ли понятие въпбще от астрология ?
6
0