ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Рак и мъж Водолей

Връзката между жена Рак и мъж Водолей

Връзката между жена Рак и мъж Водолей

Доста различни като комбинация зодии, но пък и в тази връзка допълващи се. Водолеят обича и цени своята свобода, предпочита да бъда независим и да разчита на себе си преди всичко.

Трудно влиза истински във връзка точна зарад тези причини. Дори да ви „подари” сърцето си, да бъде „обвързан” за него не е най-голямата мечта. Мъжът Водолей не влиза в никакви рамки – той обича да бъде себе си, не само като характер, външен вид, но и в заниманията си. Обича всичко, което може да докосне душата му, което ще донесе наслада на сетивата му. В тази връзка материалното в света на мъжа Водолей е просто част от живота, нещо необходимо.

Жената Рак е доста емоционална и влюбчива. Често се опитва да го скрие, може би защото смята, че ще бъде уязвима, но рано или късно го признава пред себе си. Жената Рак обича вниманието и ласките, което доста често е проблем за практичния и логичен мъж Водолей.

Ако жената Рак предпочита да се отдаде на ласки и любов със своята половинка, то мъжът Водолей би предпочел да прави нещо по-интересно.

Връзката между жена Рак и мъж Водолей

Това което жената Рак може да очаква, ако има до себе си мъж Водолей, са много изненади и доста вълнуващи приключения – своята уникалност и различната натура, мъжът Водолей показва пред всички, но само истински близките хора би допуснал в най-вътрешния си свят.

Грешката, която най-често жените Раци правят спрямо половинките си Водолеи е, че ги притискат, а ако искате да загубите този мъж точно за ден, направете именно това – притеснете го.

Опитвайте се да не допускате такива идеи и мисли в главата си. Макар, че е свободолюбив, не го приемайте лично – той е с вас, но свободата му е неприкосновена и е за предпочитане да не го поставяте в някакви измислени от вас параметри.

Мъжът Водолей не се вписва в никакви правила и никак не обича някой да го ограничава. Но за това пък, той не е от мъжете чиито очи „шарят”, така че жената Рак не бива да се притеснява. Единствено много търпение би продължило връзката и то търпение от страна на Рака. Макар и прекрасен приятел и човек Водолеят понякога е труден за разбиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
57
46
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Аз
Аз
04.02.2016 22:52
Мъжете водолеи са смешници и не ги бива в секса даже
14
12
Анонимен
Анонимен
02.07.2018 11:52
Някой е бил наранен
0
0
...а не вярвах в зодии
...а не вярвах в зодии
09.11.2015 05:25
Толкова е вярно, че чак ми се плаче. Никога не ми е било толкова тежко на сърцето във връзка. Издишах повече въздишки за един месец отколкото през целия си живот. Любов ли е това? Хем да си щастлив, хем да страдаш? Хем аз да пазя сърцето си, хем той свободата си.
17
0
дари
дари
19.01.2015 17:57
Много вярно е написано
7
0
kati
kati
12.04.2014 23:44
напълно вярно
13
0