ezine.bg»Статии»Интимно»Сексуалните фантазии на мъжете

Сексуалните фантазии на мъжете

Сексуалните фантазии на мъжете
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

И мъжете, и жените си имат сексуални фантазии. Непрекъснато се спори по въпроса кой от двата пола си мисли и си мечтае за секс повече през деня. Да оставим този тежък спор на специалистите.

Единственото, което може да се каже по въпроса е, че всъщност няма никакво значение дали мъжът или жената мислят повече за секс. Да мислиш за нещо, не е като да го правиш, а и какво лошо има в това човек да си помечтае?

Сексуалните фантазии на мъжете често остават скрити, въпреки, че дамите си мислят, че знаят всичко за половинката си. Мъжете могат да споделят някоя от фантазиите си, но те доста рядко споделят всичко. Може би, защото смятат, че няма да бъдат разбрани или по-лошо могат да бъдат отхвърлени от половинката си.

А дамите знаят, че да бъда отхвърлен за един мъж, независимо за какво става дума, е най-големият ужас.

Едни от най-честите фантазии на мъжете са свързани с покоряването и вашето надмощие над тях – тоест влизането в различни сексуални роли. От предрешването на жената като медицинска сестра, учителка, до жена-воин – всичко това, може много да зарадва мъжа до вас.

Сексуалните фантазии на мъжете

Освен това, както почти всяка жена предпочита по-зрял мъж, така и след определена възраст господата започват да мечтаят за по-младо момиче. Но се водят спорове, дали това не се поражда от настъпването на кризата на средната възраст.

Ако трябва да сложим две от сексуалните желания на мъжете, които са ни известни на челни позиции, това безспорно ще бъдат на първо място – гледката как две жени интимничат и така да се каже използването на твърда ръка.

Второто предложение ще рече, че мъжете обичат да се чувстват по-слаби, да видят половинките си в друга светлина – като господарки например. Възможно е тази им фантазия да се поражда от това, че от тях винаги се е очаквало да покоряват, да свалят и да бъдат силните мъже пред дамите. И в един момент се оказва, че и те имат нужда да бъдат слабия пол, поне в някои ситуации.

Всяка сексуална фантазия може да бъде изпълнена, колкото и странна да е тя. Единственото условие е и двамата да изпитват удоволствие и да не се притесняват да си споделят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest