ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Тайните на Бионсе за перфектна фигура

Тайните на Бионсе за перфектна фигура

Бионсе

Много се спекулира с това - как точно Бионсе успя да възвърне килограмите си от преди бременността, само пет месеца след като роди дъщеря си Блу Айви.

Някои медии твърдяха, че най-красивата жена за 2012 г. е възвърнала перфектните си форми благодарение на кърменето, други, че е тичала по четири часа на ден, трети пък, че шоколадовата красавица е на строга диета и почти не се храни. Четвърти залагаха на диетата с кленов сироп. Истината обаче е някаде по средата. Самата Бионсе признава, че това и е коствало страшно много усилия и определено не е станало от днес за утре.

Ето и четирите малки тайни на любимата на Джей Зи:

1. Здравословна диета – мазна и калорична храна като бургери и пица, няма място на масата. Вместо това на трапезата на 30-годишната перла присъстват много плодове, печени и на пара приготвени зеленчуци и риба. На ден певицата приема средно между 1200 и 1400 ккал. Също така пие дневно по три литра минерална вода. (Препоръчва се от диетолози на всеки 20 кг. живо тегло да се приема по 1 л. негазирана вода, т.е. ако тежите 60 кг. трябва дневната доза от животворната течност да е 3 литра.)

2. Спорт – Бионсе тича по 60 мин. на ден, като средно изгаря по 500 ккал. Ако все пак ѝ дойде твърде много натоварването, замества с пилатес, при което изгаря по 130 ккал. на час.

3. Здрав сън – въпреки, че покрай бебето и се налага често да става по сред нощ, Бионсе се опитва колкото може повече да си поспива. Специалистите твърдят, че добре отпочиналите хора имат значително по-малък апетит.

4. И все пак твърде много ограничения, започват да измъчват не само физически, но и психически певицата. Затова Ар Енд Би дивата си позволяла от време на време по някое парченце шоколад или едно кафе лате.

С тези четири стъпки най-красивата жена за 2012 г. успява да свали 30 кг. от януари до сега и да затвърди перфектни мерки на ръст - 1.69 см., тегло - 58 кг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest