ezine.bg»Статии»Интимно»Сексуалното привличане

Сексуалното привличане

Сексуалното привличане
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Сексуалното привличане е съвсем нормално. След настъпването на пубертета хормоните започват, образно казано, да подскачат, което води и до привличане на срещуположния пол. Има няколко признака, които са видими и могат да ви улеснят, за да разберете дали човекът срещу вас ви желае и дали го привличате сексуално.

1. Разширени зеници – всеизвестен факт е, че разширените зеници показват желание, и поради тази причина нямаше как да не ги споменем и в тази класация.

2. Оправяне на дрехите – всеки жест към дрехата почистване на несъществуващи прашинки по дрехата, наместване на възела на вратовръзката, подръпване на блузата – всичко това говори за сексуално привличане. Човекът срещу вас се притеснява дали всичко е наред, дали ще харесате начина, по който той изглежда.

Сексуалното привличане

3. Явен акт на сексуалното привличане е и оглеждането на тялото на другия. Обикновено това е жест на мъжете. Те не изпитват никакво притеснение да покажат желанията си към избрания обект като огледат най-апетитите части на дамата. Жените също го правят, но всъщност доста по-незабележимо.

4. Леко разширени ноздри – те често са едва забележим признак, но ако успеете да го уловите, трябва да знаете, че човекът срещу вас е привлечен от вас сексуално.

5. Споменахме за играта с дрехите, време е да кажем и за заигравката с женската коса. Ако жена се заиграва с косата си и едновременно с това е придобила котешки поглед (разширени зеници), мъжът срещу нея трябва да е щастлив – тя определено го желае. А ако мъж играе с косата на жена – там вече нещата са ясни.

Първото, което виждате са дрехите, след това погледа, косата, жестовете. Всичко е индивидуално – дали ще бъдете привлечени от светли очи или от тъмна коса.

Важно е да не се притеснявате, че някой ви привлича и да не се тревожите от факта, че и той ще го забележи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest