ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Дългите поли са винаги на мода

Дългите поли са винаги на мода

Дълги Поли

Дългата пола винаги е на мода – в зависимост от фигурата на дaмата, полата може да придаде друг вид на силуета, да го направи да изглежда по-слаб, по-издължен, по-елегантен.

Това лято дългите поли с леки материи отново са хит – можете да изберете в различни цветове, а можете да си купите и цветни модели, които да придадат настроение и които можете да съчетаете с едноцветна горна дреха.

Най-добрата комбинация е бялата пола с бяла риза и ако това не ви се струва достатъчно, винаги можете да прибавите колан – дебел и в друг цвят, за да има акцент в облеклото ви. Освен, че изглеждат добре на всяка фигура, дългите поли през лятото са удобни, и ако не искате да носите къси такива това е идеалният вариант, защото с тях не чувстваме горещината или поне не така, както се усеща ако сме с панталон.

Когато купувате дълга пола, гледайте моделът, който взимате да е подходящ за вашата фигура и нещо много важно – не си купувайте поли, които имат нужда от гладене. Вземете си дълга пола от материя, която не се нуждае от ютия или пък просто си купете пола, която е от т.нар. „намачкана” материя.

Шопинг

Що се отнася за зимния период, дългите поли изглеждат изключително елегантно и в зависимост от вашите извивки, можете да намерите най-подходящата материя и форма.

Дългите поли могат да прикрият недостатък, който имате и в същото време да се чувствате прекрасно и удобно.

Можете да ги съчетаете с риза или потник, с ниски или високи обувки, в зависимост от желанието и конкретния модел на полата. По-ниските жени трябва да носят дълги до земята поли с горна дреха, която има V-образно деколте и естествено високи токчета. Жените, които са по-високи, също могат да носят дълги поли, но е добре да си избират модели, които са в два цвята и които са разделени хоризонтално.

Всяка дама трябва да има дълга пола в гардероба си, а най-хубавото е, че освен полезна това е и много практична покупка, защото тази дреха никога не излиза от мода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest