ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Телец и мъж Водолей

Връзката между жена Телец и мъж Водолей

DesislavaDesislava
Новак
177103
Връзката между жена Телец и мъж Водолей
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
Виж ››

Предполага се, че е възможно за всеки две души да се съберат заедно на някакво основание, но това е див участък в астрологическо отношение. Телецът е толкова консервативен за разлика от Водолеят, поради което е трудно да си представим тези два знака, като едно общо цяло, което има общо по помежду си, с изключение на тяхната упоритост. Освен това, Телецът се интересува от парите и материалното благосъстояние, докато Водолеят може да се грижи по-малко за това.

Телецът вярва в простота. Водолеят е винаги готов да се промени с променящото се време и е готов да приеме живота такъв какъвто е. Телецът и Водолеят са много упорити в своето естество, което може да доведе до ненужни проблеми със съвместимостта. Водолеят има невнимателно отношение към любовта и може да вбеси Телецът, който е много страстен. Съвместимостта между Водолей и Телец не работи добре, тъй като те определят своите собствени норми за задоволяване на техни лични нужди.

Положителната страна на този връзка е, че жената Телец научава много за различните аспекти на живота от своя партньор Водолей. Любовната връзка има малък шанс за успех на масата на съвместимостта, стига те да простят и да забравят за лудостите, произтичащи от тяхната упоритост. Жената Телец прекалено много обича да се придържа към своите идеи за живота. Но на противниковата страна мъжът Водолей има своите философии, които той усърдно следва. Този противоречив характер на всеки един от двамата прави тази връзка с голямо несъответствие в съвместимостта.

Жената Телец жадува за стабилност, а като се има предвид, че мъжът Водолея процъфтява благодарение на непредвидимото. Тази връзка може да работи само, ако и двамата партньори са напълно ангажирани. Жената Телец трябва да се научи да съблазнява ума на мъжът Водолей, а той трябва да оцени желанието на своята дама за физическо стимулиране което при нея стои над интелектуалната страна.

Сексът между тези два знака може да се изпълнява и с тялото и с ума, но само ако и двамата са готови да дадат малко, преди те да получат удоволствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
54
46
32
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.12.2018 09:27
Мисля, че тази статия не е вярна!
4
1
Анонимен
Анонимен
12.08.2018 14:30
Аз в момента съм с водолей и мога да кажа, че връзката ни е едно много приятно преживяване. Не мисля, че тази статия е толкова правилна, защото според мен телец и водолей си пасват доста добре.
4
0
ПХ
ПХ
20.03.2016 19:29
Пълни глупости
8
1
анонимен
анонимен
07.06.2015 01:14
Като жена телец,мога да кажа,че връзката с мъж-водолей е едно неповторимо,уникално преживяване.Не знам до колко са съвместими,но като съвет към дамите в такава връзка мога да кажа-излезте от зоната си на комфорт,въпреки че сме упорити и трудно се променяме,отпуснете се и вижте света през неговите очи!
17
0
хмм
хмм
09.03.2015 02:43
Явно аз не съм типичен телец
12
0
Бела
Бела
27.09.2014 17:14
Абсолютно правилно !
0
9
Емилия
Емилия
23.09.2014 23:36
Много правилно!
3
10