ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Рак и мъж Козирог

Връзката между жена Рак и мъж Козирог

DesislavaDesislava
Новак
177100
Любов

Съвместимостта на тези два знака е страхотна! Ракът е воден знак, а Козирогът е знак на земята, поради което не ще има много разлики по между си. По този начин, съвместимостта между Рак и Козирог е нещо велико, което трябва да се види. Жената Рак ще бъде една добра майка на децата си.

Жената Рак е много подобна на мъжът Рак в повечето черти, което е очевидно. За тази жена, грижа и защита са важни думи и понятия. На тези жени ще им отнеме дълго време, за да се влюбят в някого. Въпреки това, нивата на нейната любов са екстремни. След като вече изпитва любов, тя ще ви даде всичко от нея. Тя не се интересува много от успеха, постиженията и лукс на живота. Нейното семейство е в центъра на вселената и, за останалата част от живота.

Козирогът е човекът, определен с една дума - амбициозен. Той се стреми към успех и нищо друго. За него работата му е центъра на вселената. Той е знак на земята, който е много твърд за някои неща, но той е възприемчив към определени промени, все пак. Козирозите имат финес във всичко - от храната до дрехите. Те са интроверти и оценяват хора, които ще говорят само когато е необходимо. Неговият личен живот е свързан с професионалния му живот, независимо дали го приемате или не.

Рак и Козирог са противоположни знаци, което означава, че те не са съвместими, но те не са и несъвместими. Противоположните знаци се раждат с точно противоположни черти. За разлика от Лъв и Водолей, които са екстремисти в своето противопоставяне, тези двамата могат да бъдат доста щастливи заедно, тъй като и двамата дават.

И двамата имат предпочитание към художествените творби и изкуството, като цяло. Когато ситуацията стане напечена, опитайте се да посетите изложба заедно и нещата може просто да се подобрят и за двама ви.

За един Козирог, постигането на целта му е много важно. Въпреки това Козирога не очаква никаква помощ от Рака. Те ще направят всичко сами. Въпреки това, Ракът ще трябва да му бъде емоционалният гръб от време на време.

Красивото нещо за тази любовна съвместимост е, че и двамата знаят, че могат да научат нещо един от друг. Ракът обича спомените и обича да говори за миналото всеки ден. От друга страна, Козирог управлява историята. Така те имат отново допирни точки, по които те могат да проведат някои хубави и красиви дискусии.

Красотата на противоположни знаци е, че те могат перфектно да балансират помежду си, или да се откажат по средата поради различията. Ракът разбира целите на Козирозите. Ракът също така ще осигури не само разбиране, но и подкрепа. Въпреки това, Козирог понякога може да изглежда безразличен. Това ще се отрази негативно само в живота на козела. За което, Козирогът се нуждае да научи стойността на отношенията.

Съвместимостта между Рак и Козирог също има и някои лоши страни. И на двамата им отнема време да се ангажират. На Рака, му отнема време да се влюби, но след като той се ангажира, това е крайност. Докато на Козирога му отнема време, за да се задържи. На него може да му отнеме време, за да даде израз на ангажимента си. И за това, единият от партньорите може да се почувства пренебрегнат и раздора да дойде, поради липсата на комуникация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest