ezine.bg»Статии»Интимно»Шестте типа женска сексуалност

Шестте типа женска сексуалност

Нина НордНина Норд
Джедай
2k385
Шестте типа женска сексуалност
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Всяка жена винаги си остава загадка. Дори мъжът да си мисли, че я е разкрил напълно и знае всичко за нея, тя пак може да го изненада във всеки един момент. Това се отнася и за спалнята, но някои неща са предвидими. Съществуват шест типа женска сексуалност и те могат да бъдат разкрити, още преди да се стигне до любовна игра.

Първият тип женска сексуалност е този на Венера. Това са дами, които имат разкошни форми и пръскат очарованието си в огромни дози върху всички.

Те изглеждат повърхностни, говорят, без много да се замислят. Изглеждат много еротично, когато се смеят. Избират дрехите си така, че да изглеждат възможно най-съблазнителни. Те се чувстват най-добре, ако на пръста или на шията си носят бижу с диамант, защото това е камъкът на късмета им.

Вторият тип женска сексуалност е типът Тигрица. Това са дами, които са загадъчни, но в същото време могат да бъдат и вулгарни. Те са горди и нетърпеливи, такива като тях са измислили еманципацията.

Шестте типа женска сексуалност

Те постоянно са устремени към някаква своя цел и я постигат на всяка цена. Успяват да изнервят всичките си обожатели. Остават верни само на децата си и на принципите си. Те омайват мъжете с движенията и гласа си. Камъкът на късмета им е смарагдът.

Третият тип е Ледена кралица. Това са блондинки, които крият зад ангелската си външност темперамент на домашен тиранин. Често сменят стила си на обличане и прическата си, но не и нрава си. Допускат близо само мъже, които могат да им осигурят комфорт. Камъкът на щастието за тези дами е сапфирът.

Четвъртият тип е Босоногата графиня. Това са земни дами, нещо като ултралуксозни хипарки. Тяхната непорочност и неукротимост се съчетават по неподозиран начин със сексуалността на фаталната жена. Такива дами предпочитат в леглото си бохем, който обаче да е известен. Жените от този тип предпочитат спалнята пред детската и рядко имат деца. Камъкът, който им носи щастие, е рубин.

Петият тип е Кошутата. Това е жената-дете, която изглежда беззащитна, с ореол на невинност, но знае как да си играе с вечната ловджийска страст на мъжа.

Често обичат да се обличат в стил жена-вамп. Обикновено са с широки рамене и тесен ханш. Перлите им носят щастие и успокоение.

Последният сексуален тип е на Учителката. Това е пълна противоположност на жената-дете. Учителката е поизморена от живота, доста неща е научила и привлича като магнит по-млади мъже.

В леглото този тип жени са неподозирано енергични и дори агресивни. Камъкът, който носи щастие на тези дами, настроени да поучават всички около тях, е аметистът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
някой
някой
19.05.2013 15:21
За какво беше статията ,че не разбрах?
0
1
борко
борко
08.09.2012 00:42
дефинирай сексуалност, лили
0
0
Lilana
Lilana
16.07.2012 11:52
Статията не е ли за сексуалност?? Какви тигрици, какви характери , каква еманципация?
1
0