ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Деми Мур отново е влюбена

Деми Мур отново е влюбена

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Деми Мур отново е влюбена

След развода си с актьора Аштън Къчър холивудската звезда Деми Мур се съвзе и отново е влюбена. Този път обект на любовта й стана новозеландският актьор Мартин Хендерсън, който напоследък стана любимец на режисьорите.

Двойката била забелязана на почивка в Кънектикът и навсякъде, където ходели, влюбените се държали за ръце и се целували непрекъснато. Деми Мур навремето скандализира Холивуд, като се разведе с Брус Уилис заради актьора Аштън Къчър, който може да й е син.

Деми Мур отново е влюбена

Странно или не, но след като Деми официално призна връзката си, Къчър стана един от най-популярните актьори в Холивуд. Новият любим на Деми – Мартин Хендерсън е красавец, който при това е по-малък от актрисата с 12 години.

Деми се разведе с Къчър, след като стана публично известна изневярата му по време на нейно отсъствие. Аштън заформил купон в хотелската си стая и след края на партито останала една от поканените – блондинката Сара Лил и нейна приятелка. Младокът се забавлявал цяла нощ с двете приятелки, а на сутринта имал наглостта да честити на Деми годишнината от сватбата им.

След като Сара разказа на целия свят подробности от прекарването в хотелската стая на Къчър, Деми не изтърпя срама и се разведе с него. Вместо да моли бившата си съпруга да го вземе отново под крилото си, Аштън веднага си хвана ново гадже – актрисата Мила Кунис.

И той, и Мила дълго време криеха, че са любовници, а твърдяха, че са просто приятели, което разсмиваше цял Холивуд. Двамата се познават от петнадесет години насам и е съвсем нормално да ги виждат заедно, но всички са били наясно с авантюрата им.

Папараците обаче ги снимаха как си разменят целувки на балкона на хотелска стая, които никак не изглеждат приятелски. След тези снимки Аштън престана да крие връзката си и демонстрира чувствата си към шест години по-младата от него актриса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest