ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Звездите махат досадни татуировки

Звездите махат досадни татуировки

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Меган Фокс

Актрисата Меган Фокс е започнала процедури по изчистване на лика на Мерилин Монро от ръката си. Лицето на холивудската звезда се намира върху дясната ръка на Меган.

Махането на татуировки стана хит през тази година в Холивуд и актрисите, които се смятаха за бунтарки, като украсят кожата си с картини и надписи, сега вече се чудят как да премахнат мастилото.

Много от актрисите признават, че татуировките им вече са им омръзнали и дори съжаляват, че са ги направили. Меган Фокс, която е почитателка на Мерилин, сега смята татуировката на ръката си за кичозна.

Освен това тя внезапно реши, че Мерилин Монро е негативна личност, тъй като стана ясно, че актрисата е страдала от биполярно разстройство.

Според Меган тя привлича негативната енергия към нея и с това актрисата си обяснява намаления интерес на режисьорите към името й.

Джесика Алба

Затова Меган е започнала процедури по заличаване на лицето на Мерилин от ръката си. Освен тази татуировка Меган Фокс има още осем татуировки по тялото си, но не мисли да ги маха.

Актрисата Джесика Алба също се лиши от татуировката си. Преди пет години тя изрисува тила си с цвете и калинка, но след раждане на първата си дъщеря тя взе решение да се лиши от картинките. Другите си две татуировки – панделка на кръста и лотос на китката – Джесика е решила да остави завинаги.

Холивудската купонджийка Пичес Гелдоф, която направила първата си татуировка на четиринадесет години, вече е твърдо решена да ги премахне всичките. Тя има цели двадесет татуировки и се подлага на процедури по отстраняването на мастилото под кожата й.

Преди време татуировките се отстраняваха с изрязване на парчето кожа и заместването му с нова кожа от тялото на клиента. Това обаче носеше рискове от грозни белези, затова звездите пренебрегваха този метод.

Днес обаче татуировките се премахват с помощта на лазер и не оставят белези, затова актрисите се подлагат на процедурата. За премахването на различни пигменти се използват лазери с различен цвят. Процесът на премахване на татуировката с лазер отнема няколко месеца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest