Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Теодора махна черната коса

Теодора махна черната коса

Нина НордНина Норд
Джедай
2k337
Теодора

След като се наложи на музикалния пазар като фатална чернокоска, фолкзвездата Теодора изведнъж коренно промени визията си, като изостави цвета, който й беше запазена марка.

Днес Теодора вече е кестенява и отгоре на всичкото е и с бретон, за да бъде тотално променена. В новия си имидж изпълнителката ще се отдаде на новия си проект - парчето „Сърце не ми остана”.

Според клюкари Теодора все още не може да прежали любимия си Ненчо Касъмов, с когото бяха заедно дълги години и тази песен е посветена на него.

Повече от година, след като двамата започнаха да излизат на романтични срещи, Теодора и Ненчо криеха връзката си като че ли е най-секретната информация на света.

В същото време цялата фолкгилдия беше наясно с чувствата на двамата. Накрая отношенията им вече бяха ясни на всички и те започнаха да се появяват заедно на публични места не само като продуцент и изпълнител, но и като любовна двойка.

От певица на Диапазон Рекърдс Теодора се превърна в основна звезда на музикалната компания и освен че цялото внимание беше насочено към нея, за нея се пишеха и най-готините парчета.

За едно от тях бяха откупени авторските права за музиката към известния гръцки хит „Теос” и според почитателите на фолкпевицата това е най-доброто й парче.

След няколко години любов Теодора и Ненчо се разделиха, но си обещаха да останат най-добри приятели. Клюката донася, че Теодора все още иска да се събере с Ненчо, макар изобщо да не го показва, тъй като е много горда по натура.

Двамата постоянно са заедно, вече само професионално, но според фолкпознавачите в най-скоро време искрата на старата любов отново ще прехвръкне между двамата. А и Ненчо може повече да я хареса като кестенява, смятат във фолксредите. Според много хора Теодора е променила визията си, точно за да се хареса отново на бившия си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest