ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Брад Пит ще се снима в Боливуд

Брад Пит ще се снима в Боливуд

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Брад Пит ще се снима в Боливуд

Холивудският секс-символ Брад Пит изведнъж е получил вдъхновение да работи с индийци, споделя самият той. „Много съм чувал за развитието на индийската кинематографична индустрия и смятам да се насоча към сътрудничество с известни индийски имена от бранша”, доверил Пит.

Любимият на Анджелина Джоли сериозно е решил да се сработи с едно от най-известните боливудски студия. Анджелина е запалена по екзотиката и може би затова Брад иска да се занимава с боливудски продукции, клюкарстват в Холивуд.

Според Джоли половинката й се е насочила към индийското кино, защото му липсва яркият колорит и силният драматизъм, който трудно може да се намери в американското кино.

Според недоброжелатели на звездната двойка Брад Пит иска да се снима в индийски филм, за да привлече по този начин вниманието на пресата към собствената си персона.

Брад Пит ще се снима в Боливуд

Откакто е плътно до една от най-желаните жени на планетата, той всъщност живее в нейната сянка. На приеми и церемонии всички погледи са обърнати към Джоли, а Брад Пит изпълнява ролята на красив кавалер на бляскавата си избраница.

Брад е готов на всичко, за да направи впечатление на Джоли, тъй като фактът, че имат три собствени и три осиновени деца няма да я спре да го зареже, ако нещо не й хареса, споделят близки на двойката.

Брад Пит се е посветил в момента изцяло на индийската култура и дори изучава индийските танци. Той е твърдо решен не само да участва в боливудски филм, но и да се изяви като танцьор на местните танци.

Брад Пит смята да се изяви в ролята на фатален красавец във филма, тъй като отдавна не е играл подобна роля. Той харесва Индия и поради друга причина – през 2007 година той бе продуцент на филма „Велико сърце”, който се снима в Индия. В главната роля, естествено, блесна Анджелина Джоли.

Според кинокритиците Брад Пит няма да има сериозен успех в индийското кино, но актьорът много се е нахъсал и смята да стане една от звездите на Боливуд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest