Маникюри за зимата

Зимен маникюр
Бамбукова кутия за бижута с огледало-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
24.00 лв.
Виж ››

Да изглежда добре е желание на всяка дама. При общуване, почти първото нещо, което забелязва събеседникът у нас, са ръцете ни. Именно за това добре поддържаният маникюр и грижливо гледаните нокти са от значение. Не са задължителни постоянно лакираните нокти, лепенки по тях, декорация, но е желателно те винаги да изглеждат представително и добре. Има няколко правила, които трябва да се спазват, що се отнася до маникюра:

- никога не излизайте с полулакирани ръце – намерете време да изчистите лака;

- не гризете ноктите си – това е ужасен навик, освен това уврежда ноктите ви безпощадно.

Лятото отдавна си отиде, но това не означава, че трябва да спрем да се грижим за ноктите си, дори напротив. През зимния сезон грижата за ръцете е много важна – студът и вятърът действат абсолютно безпощадно на ръцете ни. Съветите са да ходите с ръкавици и да мажете ръцете със крем, който съдържа овлажняващи съставки.

Що се отнася до маникюра, можете да заложите на много различни комбинации. За зимния маникюр през този сезон са важни няколко неща:

Маникюр

1. Ярки цветове – т.нар. летни багри – искрящо жълто, розово, киви, ще бъдат актуални през студения сезон, но като декорация.

2. Френски маникюр – това е един от най-обичаните начини за поддържане и лакиране на ноктите. Този сезон ще бъде подходящ, но цветово в обратен вариант – безцветният цвят ще бъде на върха на нокътя, а основния върху цялата плочка.

3. Ретро нокти – можете да се доверите на приглушени цветове в тъмен нюанс

4. Декорации – добре познатите у нас животински принтове няма да пропуснат и ноктите ни. Можете да направите френски маникюр и да добавите тигрова или змийска декорация на върха на нокътя.

5. Невинност до върха на пръстите – няма да сбъркате, ако лакирате ноктите си с нещо бледо и семпло като бежово, шампанско, кремаво, светло прасковено.

През зимния сезон тази година актуални са експериментите и това как дамата се чувства удобно. Затова не си налагайте някакви правила как трябва да изглеждате, направете това, което на вас ви допада, покажете собствения си стил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest