Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кийра Найтли не иска бебе

Кийра Найтли не иска бебе

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Кийра Найтли

Актрисата Кийра Найтли заяви, че не смята да ражда в близко време. Хубавицата се изморила от постоянните упреци на приятели и познати, че още няма деца. „Да, може би някога ще поискам да имам бебе, но не сега.

Не искам да съм бременна. Понякога имам чувството, че изглеждам като бременна, след всички тези постоянни намеци и въпроси.

Тя носи пръстен на ръката си и според някои той е годежен. Но за разлика от всичките си колеги и колежки в Холивуд Кийра Найтли напълно е засекретила личния си живот и не хвърля и лъч светлина върху пикантната страна от живота си.

Знае се, че тя е имала една-две много неуспешни връзки. Кийра крие дори от близки приятелки дали изобщо има гадже и какво смята да прави занапред с живота си, защото не иска никой да се бърка в личното й пространство.

Кийра Найтли

Кийра е известна като малко особена в Холивуд. Родителите й също признават, че дъщеря им е прекалено категорична в много отношения.

Когато била на три годинки, тя казала, че ще става актриса и иска да има собствен агент. Родителите й угодили, при условие, че винаги носи само шестици от училище.

Кийра била пълна отличничка, а по време на ваканциите посещавала курсове по актьорско майсторство. Затова, когато била на шест години, нейният агент започнал сериозно да й търси роли и осемгодишна, тя успяла да пробие в киното.

Дълго време тя се снимала в реклами и в телевизионни сериали, а през 1999 година четиринадесетгодишната красавица била забелязана от Джордж Лукас.

Той я ангажирал за филма си „Междузвездни войни” заради приликата й с Натали Портман. Кийра останала в сянката на Натали, но затова пък се запознала с всички звезди от Холивуд.

През 2002 година Кийра оставила колежа, след като получила прекалено много предложения за роли в киното. През 2003 година тя се превърна в една от най-популярните актриси, след като бе избрана за главна роля във филма „Карибски пирати”, където си партнира с Джони Деп и Орландо Блум.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest