ezine.bg»Статии»Мода»Сутиени за малък бюст

Сутиени за малък бюст

Сутиени
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Дамите с малки бюстове не бива да смятат липсата на пищни гърди за нещо фатално и да се комплексират заради това. С напредналата вече медицина, могат да се сдобият с по-големи гърди доста лесно, ако това е толкова важно за тях самите. Пластичната хирургия е добре познат метод, който се използва доста често, а резултатите са достатъчно добри.

Но в случай, че това ви се струва твърде крайна мярка, можете спокойно да предпочетете бельо, което да повдига и запълва достатъчно гръдната ви обиколка и вашият бюст да изглежда достатъчно добре и което е най-важно – вие да се чувствате удобно в кожата си.

Един от начините за повдигане на гърдите са сутиените, които имат подплънки. Можете да си намерите сутиен с вътрешни подплънки или такива, които се добавят допълнително. И в двата случая малкият ви бюст ще придобие желаната от вас форма, но в никакъв случай не се увличайте в поставянето на подплънките.

Сутиени за малки гърди

На пазара има и сутиени, които имат т.нар. повдигащ ефект заради формата на самата си чашка, но те не уголемяват толкова колкото повдигат гърдите. Плюсът на сутиените с вътрешни подплънки е, че те няма как да изпадат и да ви вкарат в неудобна ситуация. Не избирайте сутиени, които не са ваш размер – ще изглежда неестествено ако имате по-голям сутиен от необходимия.

Друг начин за оптическото уголемяване на бюста е всякакъв вид бельо, което има повечко воали и повече дантели, много украса. Корсетът е изключително женствена част от женското бельо и благодарение на това, че стеснява и прибира талията, също може да уголеми визуално бюста ви и да подчертае талията.

Мили дами, не позволявайте на малкия бюст да ви причинява неудобство и комплекси – можете да уголемите визуално гръдната си обиколка, но не прекалявайте, за да не превърнете лекия повдигащ ефект в невъзможно огромни и неестествени гърди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest