ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Заслужава ли Къци омразата на брадърите?

Заслужава ли Къци омразата на брадърите?

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Къци Вапцаров

Къци Вапцаров бе набелязан още от самото начало на престоя си в къщата на ВИП брадър за обект на присмехулни забележки и пикантни закачки.

Бившият водещ на „Супершоу Невада” и детското шоу за таланти „Кой е по-по-най? ” отнесе толкова неприятни подмятания от съквартирантите си, че показа изключителна издържливост на духа.

Фенове на Къци, които се увеличиха покрай участието му в къщата донякъде от състрадание към нелеката му съдба в риалити шоуто, са изненадани от нелепите понякога закачки, които му отправят съквартирантите.

Те постоянно се шокират от факта, че водещият не хапва месо, а предпочита вегетарианската храна. Изумени са, че не пуши и не удря по чашка преди лягане.

При положение, че тези два порока му липсват, утешаващ е фактът, че има деца, споделят шегаджии, които са в кухнята на нещата.

Въпреки това Къци се изкачи на истински пиедестал на страданието в къщата, пълна с известни личности, и е принуден да се бори с всичко това напълно сам. Което може би ще се отрази добре на рейтинга му, тъй като бе позабравен от зрителите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest