ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кийра Найтли - двулична и манипулативна

Кийра Найтли - двулична и манипулативна

Кийра Найтли

Една от най-крехките актриси в Холивуд Кийра Найтли твърди, че зад невинната и външност се крият доста негативни черти.

27-годишната красавица разкрива, че тя и героинята и Ана Каренина имат много общи и не до там добри черти в характерите си. Найтли се превъплъщава в ролята на руската принцеса Ана Каренина в най-новия си филм като признава, че манипулацията и двуличието по подобие на героинята и са част и от нейната личност.

Филмът е екранизиран по едноименния роман от 19 век на Лев Толстой, който разказва за трагичната любовна история между руската принцеса и офицер от кавалерията.

„Има неща в героинята си, което не харесвам. Дали обаче съм по-добра от образа, който играя? .... Аз също понякога съм лицемерна и манипулативна, но се надявам, че тези качества не са определящи за моята личност“, споделя актрисата, като допълва:

„Всеки си има своите недостатъци, добра и лоша страна. Въпроса е да не се поддаваме на низшите си страсти и лошата ни страна да вземе превес.“

Чаровната актриса споделя още, че въпреки „тъмната“ й страна има и доста позитивизъм в своя характер и упорство, като счита, че последното със сигурност би и помогнало много в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest