ezine.bg»Статии»Звезди»Лео си падна по жълтото

Лео си падна по жълтото

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Лео

Един от най-известните телевизионни готвачи - италианецът Лео Бианки, който стана известен покрай участието си в Биг Брадър, не крие пристрастията си към ярките цветове .

Италианецът, който бе поканен на откриването на шоурум за техника, показа пред десетки хора как се приготвя истинска италианска пица и оригинален десерт от Ботуша - сицилиански каноли.

Докато приготвяше пицата, в която той добави моцарела вместо кашкавал, защото според италианците това е перфектната плънка за пица, на ръката му проблясваше часовник в ярко жълт цвят.

Зеленоокият водещ не скри, че харесва сигналните цветове и има много аксесоари, които са в нюансите на слънчевото. Този цвят зарежда с енергия и оптимизъм, довери Лео.

Той приготви пица по начин, който смята, че ще задарва всеки ценител - върху моцарелата нареди няколко слоя салам и шунка, което превърна пицата в истинска протеинова бомба с невероятен вкус.

Сред ценителите на италианската храна, които опитаха майсторските вкусотии на Лео, бяха куп миски и телевизионни водещи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest