ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кариерата на Бони запада

Кариерата на Бони запада

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Бони

След участието си във ВИП брадър певицата Бони не можа да се пребори за вниманието и съчувствието на зрителите на риалити шоуто, а тъкмо обратното - голяма част от феновете й се отдръпнаха от нея, говори се във фолк-гилдията.

Ромската изпълнителка, която години наред беше в по-малки музикални компании, преди известно време успя да се вреди в мощната армия на известни певици като Камелия, Андреа и Преслава.

Още от самото начало на кариерата си в новата компания Бони се показа доста смешна на няколко купона, на които се опитваше да покаже на всички, че е нещо повече от тях, щом е успяла да се нареди до големите.

Вместо да заложи на добрия си глас, който я издигна до любимка на феновете на чалгата с хитове от типа на "Ти нямаш сърце", Бони реши да надскочи себе си.

Откакто е в новата компания, певицата не е успяла да направи нито един хит, с който да влезе под кожата на феновете. С участието си във ВИП брадър, където лъснаха лошите черти на характера й, Бони се изложи пред цяла България.

Не един и двама представители на шоубизнеса споделиха, че изцяло са променили мнението си за нея, след като са я гледали в риалитито, и то не към добро.

Ако в най-скоро време певицата не успее да изкара голям хит, с който да се върне на позициите си от едно време, кариерата й ще потръгне рязко надолу, пророкуват познавачи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest