ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кейти Пери безумно влюбена в приятеля си

Кейти Пери безумно влюбена в приятеля си

Кейти Пери

28-годишната поп звезда Кейти Пери сериозно си е паднала по най-новото си гадже - музиканта Джон Майер.

Пери и Майер са двойка от съвсем скоро. Като за кратката им връзка от средата на август, успяха да се скарат вече няколко пъти. Очевидно е обаче привличането по между им. Двамата са били забелязали през последният уикенд да се целуват в хотел "Шантел" в Ню Йорк. Очевидец разкрива, че през цялото време влюбените са се държали за ръце, като и за миг дори не се изпуснали от поглед.

Източникът заявил, че певицата изглеждала много щастлива. Въпреки това близките на Пери не са оптимистично настроени за отношенията и с Майер. Те смятат, че връзката и с Джон ще завърши с катастрофа.

"Никой от семейството и приятелите и не мисли, че тази връзка, ще приключи добре. Всички са притеснени, че накрая Кейти пак ще остане с разбито сърце", разкрива източник, близък до звездата.

"В началото тя беше много внимателна с Джон, като твърдеше, че двамата само се забавляват заедно. Сега обаче се вижда, колко всъщност е влюбена в него."

"Въпреки железния образ, който Кейти обича да налага за себе си, тя е доста крехка и ранима. Когато Джон я заряза за няколко седмици, тя беше съкрушена."

Едва финализирала развода си с комика Ръсел Бранд, който брак продължи едва 14 месеца, Кейти се е впуска в нова връзка, опитвайки се да опитоми заклетия женкар Джон и да го превърне в образцов мъж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest