За ползите на масажното масло

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Масажно масло
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Масажното масло не само облекчава масажирането, но и действа оздраяващо върху целия организъм, тъй като има много полезни свойства.

Масажните масла се различават както по миризма и цвят, така и по полезните си свойства и по своето предназначение. Докосванията на човешките ръце могат да окажат стимулиращо или оздравяващо действие на организма. Ако към тези манипулации се добави действието на масажното масло, кожата става гладка и нежна.

Масажното масло не само избавя кожата от сухота, но и я прави кадифено мека и я подхранва в дълбочина. След масаж с масажно масло се препоръчва отпускаща вана, която едновременно да подейства релаксиращо и да измие излишъците от масажното масло.

Кокосово масло

От топлата вода порите се отварят и масажното масло прониква по-дълбоко в кожата. Масажът е прекрасен начин да се избавите от напрежението и стреса след тежък ден.

Масаж

Масажът в комбинация с масажно масло подобрява кръвообращението. Хората, които страдат от високо кръвно налягане, след масаж с масажно масло усещат нормализиране на състоянието си.

Масажното масло спомага за отпускане на тялото и успокояване на душата. След масаж с масажно масло в продължение на няколко дни заспиването е много по-лесно. Това се дължи на цялостното отпускане на организма.

Масажът с масажно масло прави ставите много по-гъвкави. Той действа върху всички мускулни групи, върху тъканите и ставите, и след такъв масаж движенията стават много по-леки.

След масаж с масажно масло се повишава имунитетът и регенерацията на тъканите се осъществява много по-бързо. Масажът с масажно масло спомага за изхвърлянето на токсини от организма. Той дори влияе добре върху храносмилателния процес.

След масаж, при който е използвано масажно масло, се препоръчва здрав сън, за да се събудите на сутринта отпочинали и заредени с енергия за постигане на много успехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest