Кремове с лифтинг ефект

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1548
Лифтинг козметика
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Какво представляват кремовете с лифтинг ефект и как е правилно да се използват. Наричат се още кремове за дълбоко проникване, които се прилагат в борбата срещу бръчките от възрастов характер.

В съдържанието на лифтинг кремовете имат всички съставки, които започват да липсват на кожата с всяка преживяла година – недостиг от влага и необходимост от мастните вещества, микроелементи, витамини и протеини.

Различават ли се лифтинг кремовете от останалите кремове за лице?

Действието на лифтинг кремовете значително се различава от това на обикновените. Кремовете за дълбоко проникване достатъчно ефектно подмладяват кожата, изглаждат неравностите, предотвратяват преждевременното стареене, освежават и успешно премахват следите от умора. Те бързо проникват във вътрешността на дълбоките слоеве на кожата и въздействат с възстановяващо вътрешно въздействие. Също така стимулират процеса на обновяване на клетките.

Защо лифтинг кремовете НЕ са за ежедневна употреба?

Лифтинговата козметика трябва да се използва правилно. По-голямата част от жените, почувствали резултата, преминават на ежедневно използване на крема. Не забравяйте, че лифтинг кремовете действат на принципа на процедурите, които се прилагат на курсове. Не бива да го ползвате повече от месец, а почивката между няколко курса трябва да е не по-малко от месец и половина – два. Целта на тези кремове е да насити вътрешните клетки с хранителни вещества и влага, а после те сами, без външни действия, да регенерират. При постоянното прилагане, кожата привиква на този вид допинг.

Лифтинг кремове

Кога и как се прилагат?

Този тип кремове се причисляват към средствата с 8-часово действие, ето защо е препоръчително да се ползват като нощни. Лифтинг кремът се нанася върху почистена кожа само по един път на ден! През останалото време използвайте други типове крем. Ако знаете, че ще си останете цял ден вкъщи, кремът може да се нанесе и сутрин, но тогава трябва да знаете, че не бива да излизате навън или да нанасяте върху лицето си декоративна козметика.

Никакъв лифтинг крем за младоликите!

Не е желателно младите дами да използват лифтинг кремове, съветват дерматолози. Употребата им се препоръчва на жени, приближаващи тридесетте години, които имат видими пори и ранни бръчки. Младоликите дами могат да си позволят да се обърнат към този вид козметика три-четири години по-късно.

Лифтинг кремовете се подбират индивидуално

Точно поради тази причина скъпоструващите марки се пускат в пробни опаковки. Важна е индивидуалната реакция на кожата. Нанасяйки подходящия крем за вашата кожа, трябва да изпитате ефект на бързо абсорбиране. След близо 20-30 минути кремът трябва напълно да попие, но след това не трябва да последва усещане за сухост, дискомфорт или стегнатост на кожата.

Жените с чувствителна кожа и изразени кръвоносни съдове съветваме да се консултират с дерматолог, тъй като е възможно този тип кремове да са противопоказни за тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest