Ezine.bg»Статии»Интимно»Повишаване на сексуалното желание

Повишаване на сексуалното желание

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k248
Сексуално желание
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Въпреки че не биха си признали, при някои двойки, с течение на годините липсата на сексуално желание е проблем на дневен ред. Той може да е породен от много фактори, като стрес и напрежение, умора и др. Грешно е да се смята, че липсата на сексуално желание е и липса на желание към партньора. За да се превъзмогне проблемът, просто трябва да се стимулира повишение на желанието.

Тук ще споменем различните начини и идеи, спомагащи за повишение на либидото.

На първо място е употребата на алкохол в умерени количества. Едно питие в е способно да намали тревожността и да ви донесе настроението за секс. Но внимавайте, алкохолът е депресант, твърде много пиячка може да доведе до точно обратния ефект.

Друга идея е да пробвате с афродизиаци. Няма магическа отвара за любов, но с тяхна употреба можете да се забавлявате. Те често представляват храни, които водят до сексуални асоциации. Други пък са такива, които съдържат антиоксиданти, необходими за доброто сексуално функциониране - стриди например.

Секс игри

Спрете тютюнопушенето - доказано е, че тютюнът има ужасен ефект върху притока на кръв към половите органи, тъй като причинява свиване на кръвоносните съдове. А от друга страна- кой обича да се целува с пепелник.

Поддържането на тялото чрез редовно упражнения също ще ви помогне. Освен, че ще подобри притока на кръв към половите ви органи, чувството, че изглеждате секси също не е за подценяване. Всичко, което подобрява самочувствието ще подобри и либидото.

Яжте правилните неща - ако тялото ви страда, то и сексуалното ви желание страда. Пет или най- малко два плода или зеленчука на ден могат да преобърнат света ви - както в здравословно, така и в сексуално отношение.

Това са само част от съветите за неща, които могат да повдигнат сексуалното ви желание. И ако имате такъв проблем, не се стряскайте - начините за справяне са простички и лесни, и не изискват много усилия и време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest