ezine.bg»Статии»Интимно»Секс пози за зачеване на момче

Секс пози за зачеване на момче

Пози за зачеване на момче
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Вярвате или не, има начин да определите пола на детето си. Да, това е вмешателство в делата на природата и много хора не го считат за правилно, но пък други смятат, че имат пълното право да определят пола на бебето си, а защо не и датата и часът на раждане. През последните години голям брой родители предпочитат да си родят наследник с точно определена зодия, та даже и асцендент!

Тази статия е точно за тях и по–специално за родителите, желаещи да заченат мъжка рожба. Имайте предвид, че въпреки високите шансове за успех, винаги нещо може да се обърка и да останете изненадани. В някои общества залагат на баене, молитви и други поверия, но за да се сдобиете с момченце, е важно да знаете и направите няколко много важни стъпки.

Един от на–лесните и напълно безплатни начини за постигане на набелязания пол, е като използвате специални сексуални пози.

Почти всеки и всички са наясно, че сексуалната поза влияе на пола на детето, но малцина от нас знаят, защо. Полът се определя от това, дали сперматозоидите на определени хромозоми ще достигнат първи до яйцеклетката - Y (момче) and X (момиче).

Бременна жена

Достигането до целта е едничката цел и на двата вида, но въпреки общата си кауза имат различни характеристики – Y-хромозомите са много по–бързи, но са слаби, докато Х–хромозомите са бавни на скорост, но са по–силни и по-издръжливи.

Това са важните подробности, които трябва да се знаят, ако искате да заченете с момче. По–просто казано ще трябва да изиграете Х-хромозомите и да омаловажите слабостите на У–хромозомите, изразяващо се главно в тяхната бърза немощ. За да предотвратите и компенсирате този факт, ще трябва да направите няколко неща. Като за начало, това е изборът на сексуална поза.

Най–добрата поза е тази, от която помага на сперматозоидите да оплодят най–бързо яйцеклетката. Това означава, че принципно по–слабите Y хромозоми имат по–кратък път за изминаване във вагиналната среда. Най–добрата позиция за това е, когато мъжът прониква в жената, докато тя лежи по корем, но със свити колена все едно е седнала.

Шише с кърма

Друг вариант на тази поза е, когато жената отново е с гръб, но с едното или и с двете колене на ръба на леглото. При желание сложете възглавница под колената, за да може тазът да се повдигне повече и проникването да е по–дълбоко. Трети вариант е когато жената е по гръб, със свити на гърдите и колене.

Класическата поза, позната като „мисионерска” се счита за най–подходяща за зачеване на момичета. Това е така, но при леко изменение нещата могат да се „обърнат” и мъжът да проникне по–дълбоко и да се зачене момче. При леко повдигане на жената или поставяне на коленете на врата или раменете на мъжа, проникването става по-дълбоко.

Сексуалната поза е само нюанс на този сложен и изключително важен процес. Овулацията е от много голямо значение за успеха на мъжки У-хромозоми. Трябва да сте много прецизни и да знаете точно кога е първият й ден, или в най–късния случай - на втория, в противен случай вероятността да заченете момиче се увеличава.

Враждебната киселинна среда във вагината е смъртоносна за мъжките хромозоми. Киселинността й се намалява чрез вагинални душове или хранителна диета. Най–добрата комбинация е от диета и душ.

Каквото и да правите, не забравяйте, че не полът е най-голяма важност, а това да родите живо, здраво и много обичано детенце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
56
45
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ив
ив
14.06.2013 00:59
Моят син е заченат в "кучешката" рано сутрин, когато закъснявах за работа. Даже не се изкефих, а не ми се случва да пропусна кулминацията си. Можете да добавите в статията и значението на оргазма- имало ли го е, нямало ли го е. И според това какво ще се зачене. :))))
1
0