Фитнес в двора

Жана Г.Жана Г.
Новак
554249
Фитнес в двора
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Не е необходимо да посещават фитнес зала, за да изглеждате и да се чувствате добре. Фитнес можете да правите и в двора, при това не е задължително да имате каквито и да е уреди. Можете да използвате подръчни материали и съоръжения, особено ако нямате собствен двор и използвате за фитнес кварталната градинка.

Правете фитнес упражненията си рано сутрин, когато няма прекалено много хора. Дори да мине някой покрай вас, игнорирайте присъствието му, тъй като в противен случай нямате шанс да се погрижите за фигурата си.

Бягане

След разгрявката започнете със серия от клякания, за което не ви е необходим какъвто и да е уред. Ако искате да увеличите напрежението, сложете на врата си някаква тежест, заместваща лост, с която да клякате.

Това може да е обикновен клон, но ако е по-тежък, задължително преди клякането трябва да загреете с малко бягане, и да се стегнете с широк колан.

Лицевите опори, които във фитнес залата се изпълняват под наблюдението на инструктор, в двора или в градинката можете да направите с помощта на пейка, за да ви е по-лесно.

Упражнения на открито

Опрете дланите си на ръба на пейката и започнете да правите лицевите опори на серии от по десет или двадесет, в зависимост от възможностите ви. Направете от пет до десет повторения.

След това седнете на пейката, сложете дланите си върху нея или пък ги свийте в юмруци и започнете да правите серии от набирания.

Използвайки само мускулатурата на ръцете си, повдигайте тялото си с изпънати напред крака. Това ще подобри значително не само мускулатурата на ръцете ви, но и коремните ви мускули.

След това седнете на ръба на пейката и започнете да вдигате и да сваляте бавно краката си, които са изпънати и допрени един до друг. Това е много полезно за коремните мускули.

Ако наоколо има лост за тупане на килими, използвайте го, за да оформите бицепсите си. Набирайте се на лоста колкото пъти можете. За да не се хлъзгат ръцете ви, залепете местата, където се хващате, с дебели ленти лейкопласт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Маркова
Маркова
18.10.2013 06:51
А ако имате дворче и мотика, няма да има по-добър фитнес, вместо да си давате парите по тази нова мода, тя е за спортисти, а вие покопайте и всичко ще е ок
0
0