ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Няколко идеи за универсални коледни подаръци

Няколко идеи за универсални коледни подаръци

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Коледни подаръци
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Кой би помислил, че избирането на подарък за някого, с когото прекарваш цялото си време може да бъде толкова трудно? Колкото повече наближава коледната сутрин, толкова по-трескава става манията за купуване на коледни подаръци. Но какво става когато вече сме изчерпани от идеи, а имаме още куп хора, които трябва да зарадваме. Тук ще намерите няколко идеи за универсални коледни подаръци. Те са подходящи подаръци за мъже и за дамите.

Чорапи - да, звучи нелепо, но по стара българска традиция (а и немска) това е най- универсалния подарък в нашата страна. Показва го и скорошно проучване, в което те са посочени на първо място. Е, разбира се, децата не ликуват когато видят в коледния си чорап. Чорапи, но пък те са универсален и практичен подарък, подходящ за всеки.

Лакомства - ако не можете да измислите нещо по-добро, кошница с домашни сладки, а дори и купена такава би зарадвала всеки.

Ръчно направени подаръци - ако сте малко по-сръчен и обичате да изненадвате хората с ваши произведения, то това е вашият избор за универсален подарък. Една гривна, направена от вашите ръце, би означавала много повече от купена такава. Ако пък не съумеете да се справите сами отидете до най-близкия hand- made магазин, където също ще можете да вземете участие в направата на подобен тип бижу или украса, с помощта на специалист.

Подаръци под елхата

Друг вид атрактивна идея е колажът от снимки. Изровете всички стари, весели и закачливи снимки, които имате с човека, за когото избирате подарък и направете колаж от тях. По този начин ще запаметите за в бъдеще най-хубавите ви моменти.

Ако ли пък сте приготвили по-голяма сума за коледен подарък, едно хубаво бижу или парфюм се нареждат в топ-листата на универсалните подаръци, които обаче никога не стават банални.

Подаряването на кухненско обзавеждане и бяла техника също може да е добър избор, стига да познавате човека и нуждите му в детайли. Би било неудобно да подарите нещо, което вече притежава.

Каквито и коледни подаръци да изберете за вашите близки и приятели обаче, най-главното е да правите това с любов. Защото и най- скъпия подарък би изгубил смисъл, ако не е подарен от сърце.

Вижте още интересни идеи за коледни подаръци, както и подаръци за родители.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest