ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Водолей и мъж Риби

Връзката между жена Водолей и мъж Риби

Любовен хороскоп

Въпреки, че са доста различни двата зодиакални знака - Водолей и Риби, взаимно се допълват и подобна връзка може да бъде истински успешна. Общото между жената Водолей и мъжът Риби се състои най-вече в това, че и двамата за мечтатели. Да развихрят въображението си и да създадат там свой собствен свят е присъщо и за двата знака. Но по различен начин.

Въображението на единия и другия доста основно се различава, но това не е най-съществената част. Хубавото при тази двойка е, че винаги, когато единият срещне трудност в реалния свят, другия ще може адекватно да го подкрепи и да го накара да се почувства по-добре.

Водолей

Допълват се взаимно точно заради това, че не обичат обикновените и характерни неща – колкото по-различно, толкова по-добре. Ако работят на едно и също място, това определено би било плюс за двойката – те няма да се карат и да се изнервят. Едни такива работни отношения ще заздравят личните връзки и ще им дадат взаимна опора.

Като цяло са хармонична двойка и имат своите причудливи странности, които обаче и от двата знака се приемат за нещо страхотно. Проблемите, които ще се създават по между им най-често са свързани с моментите, когато единият от двамата е решил да слезе от облаците и да покаже на другия каква е реалността. Но това не са сериозни дрязги – не след дълго и двамата отново ще се гмурнат в света на въображението.

Риби

Друго, което може да създаде определени проблеми е отношението на мъжа Риби. Те могат да бъдат доста потайни и да скриват доста от нещата, които мислят и премислят, дори да са важни и съществени и за другия човек във връзката. Жената Водолей не обича тези отношения – тя е по-точна и по-пряма и подобни задни мисли не са по вкуса й. Когато жената Водолей е влюбена, може да се справи с всички проблеми, стига да бъдат ясно назовани.

Водолеят не се намесва в интимния свят на своята половинка, но ако нещо го тормози и измъчва би предпочела да знае какво се случва, за да може да се притече на помощ. За мъжете Риби не е толкова важно да имат някакви тайни – те се чувстват добре, когато околните знаят, че крият нещо.

От гледна точка на финанси, нещата могат да загрубеят. И двата зодиакални знака не са спестовни, но пък Водолеите са малко по-разумни. Те пресмятат разходите си до последната стотинка, за да бъдат подготвени за евентуални непредвидени ситуации. От друга страна мъжете Риби обичат да харчат и не винаги се замислят какво ще правят после.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
57
45
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Mira
Mira
18.07.2015 09:33
absoliutno vqrno
1
2
KOKO
KOKO
06.07.2015 19:35
Az sum ribi i ima neshto mnogo specialno veche v mnogo vodolei jeni go vijdam....nqkakva magiq i silna lubov...
No vse me e strah da se otpusna s jena vodolei zaradi tazi neina volq za jivot i svoboda i sklonnost kum iznevqra !
3
46
Мики
Мики
06.04.2015 08:03
Точна и ясна статия!Точно в десятката!!!
1
3
Роси
Роси
08.10.2013 17:00
Статията е достатъчно обширна и обхваща всички важни компоненти ,които ни интересуват! Поздравления!
9
0