Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Дева

Съвместимост между жена Риби и мъж Дева

Съвместимост между зодиите

Връзката между тези два знака предвещава дълбоки и трайни отношения. На пръв поглед прекалено различни, но всъщност искащи и целящи едно и също. Мъжът Дева е добър избор за съпруг – той е подреден, обича много чистотата, способен и сръчен е. Всички тези качества безкрайно ще впечатлят жената Риби.

Можете да развалите отношенията си до момента, до който не го опознаете. Тези мъже са много критични, а жените Риби са много чувствителни. Смятат, че всичко, което се случва е специално за тях – и хубаво, и лошо. Отървете се от идеята, че критика отправена към вас е с цел да ви обиди и нещата ще вървят по-лесно и по-леко.

Зодия Риби

Привързаността и любовта ви един към друг ще ви извисят и ще ви помогнат да виждате нещата по-ясно, някак от разстояние. Научете се да свиквате с неговата понякога неясна прямота и критика, така както мъжът Дева свиква с вашата прекалена чувствителност.

В повечето отношения си пасвате – и двамата обичате семейството. Семейният уют ви подхожда и ще се разбирате за всяко нещо свързано с дома. Жената Риби е много всеотдайна – във всяко отношение и това определено се харесва на мъжа Дева.

Жена Дева

И двата зодиакални знака могат да бъдат отстъпчиви, ако пожелаят, а когато се влюбят доста често не знаят какво вършат.

Това с пълна сила се отнася за жената Риби – тя отново е на мнението, че светът се е завъртял специално около нея. Всеки дребен жест, който мъжът Дева прави за вас е от значение, а нека си признаем – той умее да бъде джентълмен.

Това също е плюс за връзката между тези два знака – той трябва да й показва своята привързаност постоянно, а тя ще му се отблагодарява с типичното кокетно държание на жена.

И макар, че изглежда твърде хлъзгава и недостъпна, жената Риби е готова да се отдаде емоционално, точно на онзи мъж, който знае как да я ухажва и спечели. Оказва се, че мъжът Дева е точно такъв – знае какво кога да каже.

На сексуално ниво нещата са чудесни – подхождат си особено в началото на техните отношения. Възможно е с течение на времето нещата да се променят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest