ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

Връзката между жена Водолей и мъж Козирог
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл-10%
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Относително е колко съвместими са тези два зодиакални знака. Понякога жената Водолей е доста невъздържана и казва неща, които могат да накърнят самочувствието и достойнството на мъжа Козирог. Особена грешка на жената е да направи необмислен коментар или забележка пред семейството на Козирога – то е повече от свещено.

Ако смятате, че мъжът Козирог е от тези мъже, които трудно се изнервят – съберете го с жена Водолей. Тя е спонтанна и причудлива, понякога дълго мисли по някакъв въпрос, взима решение и в последната минута решава, че ще направи друго. Това определено може да изнерви иначе спокойния Козирог.

Това, което трябва да знае жената Водолей събирайки се с мъж Козирог е да уважава неговото семейство.

Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

Никога не бива да си позволява да прави коментари за неговите близки, защото това може съвсем успешно да им развали отношенията. Не мислете, скъпи жени, че той не вижда, че в негов близък има някакъв недостатък – просто не смята, че това е причина да се обръща срещу него.

Козирогът е от знаците, които умеят да запазват самообладание и да реагират след като помислят, докато жената Водолей често казва и прави необмислени неща. Ако успее да се възпре от излишни коментари по адрес на семейството на мъжа до себе си, тази връзка може да има щастливо продължение.

Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

От друга страна Козирозите са много точни в това какво искат – поне за себе си. Това, което ще ги привлече в жената Водолей е нейната чистота и прямота, излъчването ѝ на откровен човек. Но не се заблуждавайте – Козирогът напълно изключва грубостта и първичността като положителни качества в една жена.

Могат да създадат добро семейство, ако двамата успеят да се разберат и жената Водолей успее да се въздържа в определени отношения. Ако тя очаква мъжът до нея да се промени – това едва ли ще се случи. Изградените принципи и характер в Козирога се променят доста трудно, дори по-вероятно никога да не се променят.

Мъжът Козирог осъжда поведение или случка по-лесно от жената Водолей, но е по-склонен да изтърпи ситуация, в която се чувства неудобно, за разлика от нея. Водолеят решава, че някаква ситуация не е неговата среда и просто тръгва – не изчаква, не брои до десет. В сексуално отношение мъжът Козирог ще се чувства понякога не достатъчно разбран, но това се дължи единствено на честата смяна на настроения в жената Водолей.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
46
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Нина
Нина
08.10.2014 21:51
Защо пък да не стават за секс? :D
4
1
Мартин
Мартин
30.06.2014 14:29
Пффф браво,а за секс тея водолейки стават ли ???
3
3
Тина
Тина
17.01.2016 02:21
Не. Водолейките не обичат секс ,но са любвеобилни и много честни затова има много малко разведени водолейки.
0
2
Антония
Антония
30.06.2014 14:27
Хаххахаха,аз съм водолей,а гаджето ми е козирог,супер сме сладки и много се обичаме и родителите му са много печени и супер разбрани
18
0