ezine.bg»Статии»Интимно»Съвместимост между жена Риби и мъж Риби

Съвместимост между жена Риби и мъж Риби

Жана Г.Жана Г.
Новак
554262
Съвместимост между жена Риби и мъж Риби
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Връзката между жена Риби и мъж Риби е доста благоприятна. Двамата партньори намират лесно общ език, тъй като са създадени сякаш един за друг.

Отношенията на мъж и жена от тази зодия ще бъдат изпълнени с идилична нежност и истинска любов. Но основният проблем на тази двойка е сблъсъкът с реалността.

Рибите са мечтатели, те са свикнали да живеят в света на своите фантазии и реалността ги плаши. В тази двойка поне един от двамата трябва да поеме отговорността, а това е доста труден избор.

Началото на любовната история на мъжа Риби и жената Риби е просто невероятна. Те ще дадат воля на своя романтичен заряд и въображението си, на своето безгрижие и полети на фантазията.

Съвместимост между жена Риби и мъж Риби

Но животът ще им поднесе изненади и то във вид на жестока реалност. Така двамата партньори ще са в задънена улица и всеки ще очаква от другия да вземе живота им в ръцете си.

Въпреки че ще се сблъскат с тази голяма трудност, те ще имат възможността да излязат от ситуацията, защото и двамата са склонни да правят големи жертви за любимите си хора.

Този съюз може да бъде наречен хармоничен и спокоен. Всяка жена Риби има много забележителни качества, затова мъжът Риби ще усети, че плува в мечтаните от него води. Жената, за която е мечтал, е жената Риби.

За съжаление и мъжът, и жената Риби са склонни към депресия, освен това често послъгват и страдат от различни фобии и неврози. Полезно е да се знае, че Рибите рядко казват това, което мислят.

Освен това понякога са склонни към агресия спрямо половинката си. Жената Риби може да си играе както иска с мъжа Риби, щом веднъж го е хванала в мрежите си.

Физическата им близост ще бъде изпълнена със страст, но и с доста романтика и поезия.

Жената Риби е склонна постоянно да променя настроението си и да плаче със и без повод. Тя иска да е издигната на пиедестал, но същевременно и обуздавана от силен мъж, а мъжът Риби рядко може да й предложи и двете накуп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest