ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Козирог

Съвместимост между жена Везни и мъж Козирог

Съвместимост между зодии
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Жената Везни няма да оцени и да разбере мъжа Козирог. Истината е, че тя ще бъде впечатлена след първата си среща с него, тъй като е доста повече мъж, отколкото момче. Има решителност в него, нещо което всяка жена би оценила. Изглежда достатъчно зрял и пораснал, но от тук започват и нейните въпроси.

След като толкова време е търсила средата – да бъде мъж, а не момче, но и да не забравя детското в себе си, сега жената Везни е объркана дали има нужда точно от това. Възможно ли е да се окаже, че това не е нейният човек, защото тя не е готова за него? Добре, пораснал е, но на моменти е твърде сериозен. Това съвсем не е така.

Дайте му възможност да ви покаже и веселата си страна - със сигурност ще ви хареса. Обикновено са приказливи и отворени хора, но приемете, че и той е бил притеснен. От друга страна мъжът Козирог си мисли, че това е жена, която обича нещата да са й ясни, да бъде информирана, да няма непредвидими ситуации – нима това е лошо?

Зодия Козирог

В едно отношение ще си паснете със сигурност и това е обичта и уважението към семейството на другия. За Козирога то е много важно и ценно, както и за Везните. Нито един от двамата не би си позволил крайности. Като цяло тези два знака си подхождат, но трябва да си дадат възможност – ако решите, че не сте един за друг от първата среща, нещата ще приключат до там.

Зодия Везни

Жената Везни ще се подразни до известна степен и от всезнанието на мъжа Козирог, но опитайте се да разберете, че идеята е да ви впечатли. Всеки си има някакъв начин да привлича вниманието на другия – това е неговият.

Ако се опитате да бъдете пряма и да му кажете, че това не е съвсем истина, той ще бъде толкова убедителен, че вярва в това, което ви казва – затова най-добре откажете се. Има чар във факта, че иска да ви впечатли. Жената Везна никога не е крайна, не бъдете и този път.

Има перспектива за това семейство, в сексуално отношение ще се разберат трудно, но е въпрос на напасване. Ако търсите мъж, който да ви прави комплименти и да ви показва, че сте единствена, спрете се на Козирога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
53
43
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#229630
Първо щях да се присмея, че тези 3 везни, са сякаш една и съща...
Аз съм влюбен в моята Везна и всичко бих направил за нея, иска ми се да й се посветя ид а тръгна на дълъг път с нея, независимо от какво има пред нас. Независимо от нейните несигурности в себе си, харесвам я такава каквато е.
обаче Тя съмнявайки се в себе си, съмнението о проектира върху мен и ми рече "Толкова си фалшив", "И сам дори не си вярваш на думите"... Съмннието й сочещо, тя е забравила че източника му е вътре в нея. Имахме прекрасна любов, аз съм доста романтичен... Но когато се осъмни в мен, така се затвори, че нищо от опитите ми да я впечатля не позволява да стигне до нея.
В крайна сметка нещата и са наслоени от начин на отгледжане, емоционални травми, емоционални нужди, и вътрешен избор за развитие към висше проявление или застой, себеобремененост и низко проявление...
Обичам си я толкова много и трябва да продължа някак си живота си, трябва да успея да я оставя в миналото... Много ми е трудно... Защото наистина бих й дал всичко... Бих й се посветил и бих бил най-щастливия на земята, независимо от трудности, бих строил този мост между нас, винаги и спотоянно верен на комуникацията ни...
0
0
Анонимен
Анонимен
22.03.2019 09:31
.
0
1
Везна
Везна
05.10.2015 00:39
Арогантен, надут,чешит, не е романтик, стиснат, присмехулник, трудно разбира шегата, аутсайдер, пере го грандоманията, обича скъпите си вещи повече от човека до себе си, самочувствие без покритие.... Това е което видях аз в моя Козирог и ежедневно се проявява. Надявам се да има по допълващи се двойки от нас..
1
8
Жена Везна
Жена Везна
19.03.2016 20:58
Като гледам как го оплю едва ли и той ще каже нещо хубаво за теб. Това си е твое лично впечатление , при мен нещата са обратно.
8
0
Везни
Везни
04.05.2015 16:05
Пълни глупости
4
4