ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Водолей и мъж Близнаци

Съвместимост между жена Водолей и мъж Близнаци

Жена Водолей и мъж Близнаци

Тези два зодиакални знака си подхождат най-вече по лудориите и странните идеи, които имат в главата си. Рядко отказват нещо, което е предложил другия, просто защото лудорията, която чуват им харесва. Имат особена връзка по между си – усещат се много бързо и лесно и това им помага да запазят връзката си, да я съхранят.

Ако единия е разбрал, че прекалява го усеща достатъчно бързо, за да спре докато е време. Това е истинска хармония. Нямат много причини за спорове, защото си приличат. Определят жената Водолей като най-странната и чудновата представителка от зодиака. В такъв случай мъжът Близнаци може достойно да носи званието най-чудноват мъж сред зодиите.

Могат да се появят проблеми, които ще са свързани с летенето в мечтите и нежеланието ви да слезете на земята. Понякога е хубаво човек да се приземява, за да се огледа около себе си и да се опита да остане поне за кратко в реалността. Това обаче си е сложна задача и за двата знака, особено ако са заедно и в последствие могат да се появят проблеми.

Зодия Водолей

Не, че един от тях ще бъде по-земен от другия – просто обстоятелствата ще бъдат твърде реални за постоянното летене. Липсата на знание как да решат проблема ще създаде спорове между жената Водолей и мъжа Близнаци.

Хубаво е, че и двамата сте разбрани и ако това успее да ви раздели, все пак ще останете много близки приятели. Рядко срещано явление е много добро приятелство между бивши любовници, но във вашия случай е съвсем възможно и дори препоръчително. Връзката, която имате по телепатичен път, начина, по който се усещате, ви задължава да останете близки и да си давате опора.

В сексуално отношение също ще си паснете – ще измисляте нови и нови неща. Те ще се харесват и на двамата, а в крайна сметка в секса това е най-важното – и двамата партньори да се чувстват щастливи. Ако не създадете семейство, то поне тази връзка ще остави най-траен отпечатък в съзнанието ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest