ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Рак и мъж Овен

Съвместимост между жена Рак и мъж Овен

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k515
Жена Рак - мъж Овен

Когато вълнуващата душа на мъжа Овен влезе в контакт с чувствителната на жената Рак, се получава комбинация на огън и вода, които осигуряват топлината и нежността във връзката им. Понякога топлината може да достигне високи градуси, а водата да донесе приливи и отливи, но с подходящ подход те създават едни прекрасни отношения.

Един мъж Овен осигурява сигурността и защитата на дамата до себе си. Независим е и много активен, като много мрази монотонността.

В любовната връзка с жената Рак се проявява като пълен с вълнуващи идеи "за" и "в" живота, като не забравя да оценява и нейната иновативност. Тежките му думи от време на време могат да нараняват, но трябва да се знае, че не го прави умишлено.

Жената Рак е много чувствена и лоялна към близките си. В любовните отношения с мъжа Овен тя винаги подхожда с цялата любов, грижа и разбиране, на които е способна. Прекалената грижовност, обаче може да се възприеме като нахлуване в личното пространство на Овена и да го накара да се чувства неловко.

Жената Рак е синоним на спокойствие, търпение и любов. Тя притежава въображението и интелекта на човек, който може добре да управлява професията и дома си с мъдрите си решения, и нежните жестове. Да бъде влюбен в жена Рак може да осигури един мъж Овен рая на земята, тъй като тя е изпълнена с любов и грижа, а единственото и желание е да му ги даде.

Зодия Овен

Тя е нежна и винаги може да бъде весел другар, но и такъв, на когото може да разчита по време на беда. Мъжът Овен трябва да се отнася справедливо към промените в настроението на жената Рак и да показва, и доказва любовта, както и привързаността си към нея.

Мъжът Овен се посвещава на връзката, когато вярва, че е доминиращият партньор. В пъти по-топлата жена Рак е склонна да го намира за арогантен и много самостоятелен, но и способен да я успокоява, и подкрепя в паденията в живота й.

Липсата на време, промените в мнението и липсата на такт във връзката карат жената Рак да се чувства несигурна и доста често да реагира емоционално и ирационално.

Когато тези два знака се съберат, връзката става толкова страстна и емоционална, че може да трае вечно. Техния унисон е толкова силен, че емоциите им се сливат като поток, запял звънката си песен в нощта.

Те се събуждат в ранни зори с крилати сърца и са благодарни за всеки следващ ден, в който могат да се обичат един друг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
513
412
39
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Калин
Калин
08.01.2015 16:33
Така е, за съжаление.
5
0
Jivka Go4eva
Jivka Go4eva
20.08.2014 09:13
И аз съм абсолютно съгласна със казаното в статията. Вече почти 3 години живея в такава връзка. Аз съм рак, той е овен. Абсолютни приливи и отливи. Освен това все пак се знае че казаното в този вид хороскопи не може да е 100% вярно за абсолютно всеки човек. Винаги има изключения от правилото. Тънкостта според мен в една такава връзка обаче е да прецениш кога да направиш компромис, за какво и дали си заслужава да правиш компромис!
8
1
жена рак
жена рак
21.03.2014 22:20
Жд изобщо не е рак , защо ако беше щеше да знае, че жената рак никак не мънкаща под носа си жена
9
4
Име
Име
08.12.2013 23:41
Много вярно
5
0
Дани
Дани
07.10.2013 16:45
Много вярно.Имам връзка с мъж овен две години и половина.Приливи - отливи, огън и вода това прави връзката ни по силна и страстна с всеки изминал ден!
10
0
Раковинка
Раковинка
26.09.2013 01:27
Абсолютно вярно, изживяавам точно такава връзка вече 23 години-приливи и отливи, огън и вода.....
14
0
дгд
дгд
27.07.2013 10:55
към ЖД - МНОГО ПРОСТ КОМЕНТАР , ТИ ДА НЕ СИ ОВЕН ЧЕ ТАКА ГРУБО СЕ ИЗКАЗВАШ ХАХАХ
4
1
жд
жд
02.07.2013 10:53
Вие чувате ли се изобщо - унисон?! Откъде си го измукахте от пръстите изобщо това. Първо, двата знака са в квадратура - това неминуемо създава напрежение между тях - както сексуално, така и доста по-неприятно агресивно. Дори да има някакво сексуално привличане, доста бързо и двамата ще забравят един за друг, защото НЕ МОГАААТ ДА СЕ ДИИШАААТ. Аз съм Рак. Овни не мога да дишам около себе си, защото ненавиждам бързите им обороти на живот и как могат да те влачат само насам натам без изобщо да дадат почивка. Изключуително грубоватички са, понеже са Марсови хора и казват много гадни неща, които често се оказва, че не мислят, а са изрекли просто защото да били виновни. С такова нещо жена Рак, освен ако няма нещо в овен или силен марс, НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ. Същото е и с мъжа Овен, де - вие как си го представяте с някаква жена, която си мънка под носа, говори само с намеци - те обичат директни хора. Изоообщооо няма да се привлекат от хората с по-тих характер, каквито са Раците.
4
6