ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Овен

Съвместимост между жена Везни и мъж Овен

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Хороскоп за съвместимост

Когато добре балансираната и очарователна Везна попадне на невинния и привидно хрисим Овен, те обикновено се сливат хармонично. Въздухът дава точното количество кислород за поддържане на пламъците в огъня. Въпреки че Овенът може да завижда на Везните на моменти, това ще да е повече от възхищение, отколкото от несъгласие.

Овенът по принцип изглежда много строг и безчувствен. В същност обаче е доста чувствителен, най-вече когато се отнася до него самия. Той иска винаги да е най-харесваният, като обикновено му се получава, тъй като е доста привлекателен и мъжествен. Роден да спечели, той винаги желае повече от перфектното за себе си.

Мъж Овен

Мъжът Овен крие в себе си и тънките струни на любовта, и привързаността, когато се отнася за жената Везни до него. Неговата любов може да е сурова, но в същото време и много чиста, а това е много ценено от жената Везна. Когато е в една връзка с нея, Овенът се възхищава на женствеността ѝ и бива напълно впримчен в нежната ѝ магия.

Една жена Везни може да направи чудеса само с божествената си усмивка. Тя има първичен инстинкт за тактичност, притежава яснота на мислите, както и чар, и нежност. Може да ръководи преодоляването на трудностите без да доминира. Това я прави идеална за Овена, който мрази да бъде контролиран.

В жената Везна са вплетени дискретната изтънченост и мъжествената твърдост. Овенът пък с радост би приел предизвикателството да спечели сърцето на тази интересна личност. Със сурова смелост и романтични жестове той бързо достига до нежната душа на Везната.

Зодия Везни

Тя ще е верен спътник за него и ще върви напред с такава самоувереност, че той няма да може да се освободи от магическата ѝ хватка. Единственото нещо, което би подразнило мъжа Овен е, че жената до него няма да го подкрепя сляпо, както би искал той, а винаги ще гледа да балансира ситуациите около него. Но тя е дама и никога не би го критикувала открито.

Мъжът Овен е склонен да се влияе от жената Везна и, ако го направи, би постигнал големи успехи. Обикновено той обича всички нейни качества и винаги е готов търпеливо да я изслуша, и да обсъди проблемите ѝ. Тя пък обожава начина, по който той се отнася към нея и я държи под сладко напрежение във всеки един момент.

Лекият егоизъм на Овена, проявен неволно от време на време, може да притесни за момент жената до него, но той винаги е готов да се извини и да застане до нея. Овенът също така винаги ще гледа да изпълни всички нужди на Везната и ще се старае да сбъдне всички нейни желания.

Любовта между мъжа Овен и жената Везна се изразява във всяко едно действие и мисъл. Грижата и обичта идват при тях по естествен път, с всичките дълги разговори и незабравими моменти, които оставят незаличима следа в техните души.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
511
47
34
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
3468
3468
21.12.2014 15:13
Везни ли е, не ми я хвалете.
4
19
Анонимен
Анонимен
01.03.2018 20:42
Ти ли ще кажеш бе, ти какъв си! Везните са перфектните дами, във всяко едно отношение! Явно, че при теб се потвърждава историята за лисицата и гроздето! Кисело е гроздето, казала лисицата;защото за нея било твърде високо и не могла да го стигне!
7
0
Мария
Мария
24.06.2014 14:07
Съгласна съм с тази статия,според мен за зодия везни брачен партньор е овен,макар че изключително много се разбираме и с водолей,но те са създадени по скоро за приятели,отколкото за семейство.
13
0
факт
факт
12.09.2013 12:21
повече от 20 години живея с такъв овен, няма такава борба за препикаване на територии, такъв сблъсък на два остри камъка, такъв огън в любовта и омразата, които вървят ръка за ръка, повярвайте ми
9
4
Анонимен
Анонимен
16.03.2018 12:39
Как не! Аз съм жена Везна, съпругът ми е мъж Овен, повярвайте ми той е най-прекрасният мъж когото съм срещала през живота си! Обичаме се страшно много и се разбираме прекрасно. Точно както в статията, но неизмеримо повече.
2
0
cvetelina
cvetelina
04.06.2013 19:46
нима всички ние нямаме нужда от някой който да ни обича.и най големите престъпници имат нужда от любов.а за мен любовта е всичко.
13
0