ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Дева и мъж Близнаци

Съвместимост между жена Дева и мъж Близнаци

Съвместимост на зодиите

Мъжът Близнаци обича своята свобода и може да бъде обвързан. Тоест жената, която е решила да е с него трябва да се замисли за това. Той може да е верен и да обича силно, но в свободата има нещо, което го привлича. Той трябва да знае, че може да излезе с приятелите си, без половинката му да бъде с него, че има право да се забавлява и самостоятелно.

Не, че не би могъл да бъде постоянно с жената, която обича, но неговото вътрешно чувство за свобода ще се изгуби и това в последствие ще създаде проблеми. От своя страна жената Дева е достатъчно разумна и хитра представителка на своята зодия, за да знае, че ако си позволяваш да упрекваш един мъж или да го заставяш да върши нещо, което не желае – най-вероятно ще го загубиш.

Зодия Близнаци

Тя е достатъчно толерантна и няма нищо против мъжът до нея да се забавлява и сам. Но ако той иска това, трябва да е подготвен да очаква същото и от нея. И тук вече може да се породи конфликт.

Зодия Дева

Мъжете Близнаци са много внимателни и мили, обичат силно, но никак не им се нрави идеята половинката им да бъде някъде без тях. В главата им веднага се пораждат мисли – кой ще я заговори, какво ще искат от нея и т.н. При тях работи двойният стандарт – на него му е жизнено важно да има своите „свободни нощи”, а тя трябва да излиза само с него. Да, но жената Дева с присъщото си кокетно държание ще му покаже, че това изобщо няма да стане.

Освен това съжителството между жена Дева и мъж Близнаци е доста голямо приключение. Тя е толкова подредена, а той е разхвърлян, тя предпочита да има какво да каже и тогава да говори, а той обича да бърбори за най-различни неща.

Изобщо двамата представители няма да се чувстват много добре заедно – постепенно ще започнат да усещат, че правят твърде много компромиси един за друг и то такива, които им тежат. Истина е, че любовта е изтъкана от компромиси, но само такива, които все пак ни позволяват да бъдем себе си.

Защото в крайна сметка ако трябва да се променяш за някой – направи го, но това не означава да ставаш съвсем друг човек заради него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest