ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Козирог и мъж Рак

Съвместимост между жена Козирог и мъж Рак

Съвместимост между зодии

Жената Козирог е с поставени ясни цели и следва желанията си безотказно. Независимо колко усилия ще й струва това, тя се старае да изпълни всичко, което си е наумила.

В професионалното си поприще е много добър професионалист, а в личния си живот предпочита да не демонстрира отношенията си. Много умерен и в същото време весел човек, който има определени изисквания за живота си, както и за хората, които присъстват в него.

За да допусне някого до себе си, мъжът трябва да е наистина достоен. Мъжът Рак ви прави много добро впечатление – той е много приятен, възпитан и почти точно, както вие искате да бъде. Освен това той ви се възхищава – на това колко добре вършите работата си, колко ясно сте си поставили целите и колко стриктно вървите по предначертания от вас план.

Зодия Козирог

Колкото и стремителни да сте обаче, мъжът Рак ще ви обърка до някаква степен. Неговата нежност и възхищение спрямо вас малко ще ви смутят и за кратко ще ви отклонят от целта. Чувствеността, която четете в очите му и мечтите, за които ви разказва ви карат да погледнете през друга призма на света.

Мъжът Рак представя на жената Козирог свят пълен с любов, чудеса и много разбирателство. Едно място, на което няма цели и амбиции, а само щастие. Това прави жената Козирог щастлива, макар че се чувства доста странно в тази позиция.

Зодия Рак

Скандалите между двамата могат да се появят основно от това, че жената Козирог не е свикнала да живее по този начин. На по-късен етап тя ще забележи в мъжа Рак едно пораснало дете.

От друга страна мъжът Рак ще забележи, че жената Козирог е доста студена и прекалено праволинейна. За нея излизането от плана в главата й е просто невъзможно.

Могат да разрешат тези различия – тя трябва да се научи да показва слабостите си пред мъжа, когото обича. По този начин ще му позволи да стигне до нея истински, а и тя самата ще се увери, че в мъжа Рак има пораснало момче, но и един мъж, който е готов да създаде семейство и да бъде опора. В сексуално отношение ще си подхождат много.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
56
48
36
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Жената Козирог!
Жената Козирог!
06.12.2015 21:12
Напълно.. ама напълно вярно!!! Побиха ме тръпки докато го четох!
4
0
Боги
Боги
23.08.2013 19:59
За първи път използвам вашето мнение за сходството между зодиите и съм очарована , от начина по който го поднесохте ! Благодаря !
11
1
ЛЕСЛИ
ЛЕСЛИ
23.11.2015 14:26
Верно е.
5
0