ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Скорпион

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Скорпион

Хороскоп за съвместимост

Жената Стрелец носи в себе си загадъчна романтичност и това много привлича мъжете. Тя е едновременно с това много пряма и доста приятна за разговори. Има нещо особено в начина, по който изглежда – независимо на колко години е и как изглежда в нейния поглед има нещо останало от младо момиче.

Тя е откровена и влюбчива, но ако я нараните ще сбъркате много, защото ще намери начин да ви го върне. Ако смятате, че е от хората, които забравят – не сте попаднали на правилния човек. Своенравна е и идеята някой да я поставя в рамки или негови лични стереотипи изобщо не й се вижда удачна и приемлива.

Зодия Скорпион

Мъжът Скорпион е изключително потаен и когато е на среща с жена това му качество се засилва. Той се държи умерено и отдръпнато в началото. Обаятелен е и е добър събеседник – представя себе си като много мил и уравновесен човек.

Обикновено след няколко срещи с мъж от тази зодия, разбирате, че той е доста по-различен от първото впечатление, което сте си направили. Има желание да контролира всичко и всеки и да му показва кое е правилното. Праволинеен и със силно изразена индивидуалност.

Връзката между тези два знака ще е доста интересна, но най-вероятно кратка. Жената Стрелец не изпитва необходимост да се крие – тя представя себе си още на първата среща и дори е убедена, че това е съвсем нормално. Мъжът Скорпион обаче се затваря в себе си и за да излезе наяве, такъв какъвто е му е необходимо доста време.

Зодия Стрелец

С други думи докато тя разкрива себе си и е пленена от неговата странна потайност, той се отдръпва все повече. След известен период от време, Скорпионът решава, че тази жена може да го види такъв какъвто е и показва истинското си лице – замества потайността с реалната особа, която се крие в него.

За съжаление обаче в този момент обикновено е късно – жената Стрелец е видяла, че необичайната потайност е част от него и не смята, че този мъж ще бъде подходящ за нея.

Ако той успее да превъзмогне себе си и покаже на тази романтична натура колко мил и внимателен може да бъде ако го пожелае, връзката им може да бъде наистина успешна. В сексуално отношение имат разбирателство – имат интересни идеи, които се харесват и от двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
стрелец
стрелец
16.03.2015 22:08
Дрънканици,направено е мащабно проучване в няколко европейски държави, което посочва тази комбинация като една от най-успешните и с най-малък процент разводи, след това идва връзката на жена Риби и мъж Скорпион. Тази информация оборва много от досегашните дрънканици за стрелеца и скорпиона. Всичко е толкова индивидуално и не може никой да прави кардинални заключения само от качествата на определен зодиакален знак дали ще има съвместимост с друг зодиакален знак
22
1