ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Телец и мъж Телец

Съвместимост между жена Телец и мъж Телец

Хороскоп за съвместимост
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Телците харесват да бъдат обвързани и да са изключително отдадени на отношенията си с любимия. Ако двама представителя на зодия Телец започнат връзка, това най-вероятно би означавало, че тези отношения да продължат във времето.

Чувстват се един друг като сродни души и понякога дори не вярват на късмета, който са имали, за да се намерят. Много са лоялни в отношенията си с друг човек и това прави тяхната връзка още по-здрава и сигурна.

Не могат да понасят инатите си взаимно, но нещата много лесно могат да се подредят ако поставят себе си на мястото на другия по-често.

Телци

На моменти проявяват силен егоизъм, но това отново се дължи на прословутия им инат – имат дълбоки чувства един към друг и са лесно раними. Често спорят за дребни неща, но това по никакъв начин не застрашава връзката по между им.

Друга пречка, която може да се получи по между им е монотонността на отношенията им. Това едва ли всъщност би притеснило самите Телци, по скоро отстрани техните отношения ще изглеждат като на улегнала двойка.

Зодия Телец

Но независимо какво изглежда отстрани, истината е, че тези двамата умеят да се забавляват. Може да го правят по-рядко, но е доста запомнящо се.

Между тях двамата цари пълна хармония. Тази връзка съвсем естествено може да прерасне в брак и семейство, като и мъжът, и жената Телец ще почувстват, че трябва да го направят. Отговорни са и с времето инатът им ще се засилва, но това е техният начин да си създават силни емоции.

Идеята, че смятат, че наистина са сродни души не им позволява в какъвто и да е скандал да излязат от рамката на допустимото – знаят какво би следвало и какво ще загубят. Астрологичните прогнози показват, че тази връзка е дълга и пълноценна.

В сексуално отношение и двамата умеят напълно да се отдават на момента и това прави контактите им незабравими и за двамата Телци. Единственото, на което и двамата трябва да се научат, е да си прощават и да забравят незначителни грешки – това е нещо, което им липсва и това което сериозно може да разклати отношенията им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
27.01.2019 03:20
Може и да си пада инат,може и понякога да си пада егоист,да е понякога злопаметен и строг,или пък за най-малкото да има претенции,но все пак.. Всеки човек си има малко или много недостатъци.
1
0
Анонимен
Анонимен
27.01.2019 03:11
Аз съм Водолей и моят приятел е зодия Телец. Ако,мога да бъда честна изобщо не смятах,че нещата между мен и него ще се получат. Имах този страх,тъй като с него сме доста различни характери,че може примерно да се караме често за сериозни неща. Обаче... той се оказа съкровище,мъжът мечта,който винаги съм търсила-и взе,че го открих! Толкова е добър,грижовен е,много търпелив,верен,влияе ми много добре и с него се чувствам по-спокойна,до мен е почти през цялото време,говорим си,дори и за дребни неща. Споделяме си без проблем,даже и интересите един на друг,почти всичко правим заедно и си имаме доверие,даваме си свобода.
И въпреки всичко аз не съжалявам,че съм с мъж Телец!
Още щом се срещнахме се влюбих в този мъж и осъзнах макар и преди да се запознаем,че той е Човекът,с който ще преодолея трудните моменти и ще сме заедно в радост и тъга. Обичам го много и от сърце и от душа❤❤❤
2
0
Никол
Никол
24.06.2014 13:17
Аз съм телец и приятелят ми и той е телец и мога да кажа, че всичко което пише е абсолютно вярно сякаш сме създадени един за друг - ако мъжа и жената телец си общуват нормално и се радват един на друг - то знайте...че по-добра връзка от това не може да имате!
Обичайте мъежа си телец и той ще ви обича двойно повече! Ако сте жена телец и имате добри взаимоотношения с мъж телец - то той е перфектният за вас - ще ви обича много и истински !
10
0
Жена Телец
Жена Телец
31.01.2014 05:36
"Не могат да понасят инатите си взаимно"... О, да! Сравнително точна статия.
4
0