ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Овен и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Овен и мъж Стрелец

Хороскоп за съвместимост
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл-10%
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Отношенията на жена Овен и мъж Стрелец ще бъдат пламенни и бурни. И двамата ще предпочетат да отидат на купон, вместо да си останат вкъщи за вечерта и да си говорят романтични приказки.

Като цяло двамата се разбират, но и нямат особено много време да се опознаят. Цялата тази игра около тях може и да им дойде в повече, защото в моментите, когато останат насаме те ще разбират, че всъщност не се познават достатъчно.

Жената Овен е своенравна и трудно се подчинява на нещо или някой освен на себе си и собствените си желания. Но това не означава, че в името на любовта и още повече голямата любов не би се променила.

Зодия Овен

Има относително спокоен нрав, поне до момента, до който всички не се съобразяват с нея. Доста е импулсивна и това е едно от любимите й качества за мъжа Стрелец.

Той от своя страна е спонтанен, което идеално подхожда на нейната импулсивност. Обича да научава нови неща, да изследва и ще успее да накара и нея да се запали към новото и непознатото. На моменти дори мъжът Стрелец има авантюристичен дух. Понякога демонстрира непостоянство.

Ако по между им се родят някакви проблеми, основно ще бъдат свързани с факта, че не се познават достатъчно добре. Харесват се, разбират се, но частта с опознаването на другия до някаква степен ги затормозява. Като че ли не отделят достатъчно време на това.

Съвместимост между зодии

Авантюристичният им дух и желанието за весели моменти ще се пренесат във всички техни взаимоотношения, включително и на сексуално ниво. Харесва им да бъдат различни и да си показват нови неща – това прави приключението още по-голямо.

Ако успеят добре да се опознаят, възможно е да решат, че са един за друг. Като цяло те действително се допълват или по скоро са еднакви в някои отношения.

Жената Овен на моменти ще се дразни от неговите философски размисли, мъжът Стрелец ще смята, че е твърде ревнива и така нещата могат спокойно да продължат и до по-сериозно обвързване.

Онова, което в действителност най-много ще им липсва в техните отношения, е спокойствието, но ако останат достатъчно дълго заедно, рано или късно ще го изпитат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
44
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.04.2019 00:48
Жената овен е най-отвратителния характер.....дребнава,самовлюбена,дребна душица,за която само тя и нейните желания са важни....споменах ли и мързелива?...темерут като нея може чудесно да паразитира на гърба на мъжа стрелец без той дори да се усети...с дв думи отвратителна зодия
0
5
Дани
Дани
01.05.2013 21:34
Това е самата истина.
11
2
Георги
Георги
15.10.2016 14:05
Да имах такава връзка ама и двамата нямахме опит и множество грешки и я унищожихме 7 годишна връзка е поне се научих как да се държа с жена та станах човек и мъж на място накрая :)
4
0