Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Скорпион и мъж Риби

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Риби

Жена Скорпион и мъж Риби

Жената Скорпион не е лесна за разбиране или може дори да се каже, че не всеки би се постарал да я разбере. Като цяло е сложна личност, много добър човек е, но умее да представя себе си като сприхава и отдръпната.

Но връзката на жената Скорпион с мъж от зодия Риби ще й покаже, че тя може да бъде и различна с хората. Всички най-добри качества, които притежава жената Скорпион могат да бъдат изкарани наяве с помощта на мъж Риби.

Зодия Риби

Може би той я кара да се чувства различна и специална или просто са родени един за друг – факт е, че дори тя самата усеща разликата за себе си, когато е в неговата компания.

Точно за това мъжът Риби не може да ви повярва ако му кажете колко сприхава е жената Скорпион, колко труден характер е и как за всичко има мнение и то често пъти крайно.

Те имат различни отношения от всичките им предишни връзки – възприемат се един друг по различен начин. И двамата успяват да са себе си, но просто привличат един от друг най-вече положителните си качества.

Ако за жената Скорпион можем да кажем, че е ревнива, то до мъж Риби тя ще забрави за тези си чувства. Причината е изцяло в него – той няма да й даде никакъв повод за ревност, няма да я накара да се почувства обидена.

Хороскоп за съвместимост

Освен това, дори между тях да има някакъв спор, жената Скорпион няма да отвърне на проблема по отмъстителен начин, както реагира по принцип.

Ако се чудите дали любовта променя хората, трябва да се запознаете с мъж Риби и жена Скорпион, които са в любовна връзка. Те са живото доказателство, че хората, когато обичат и заради този когото обичат могат коренно да се променят и то в по-добра посока.

И двамата са готови да се откажат от всичко, което имат и да прекарат живота си заедно. Ако трябва да говорим и за сексуалните им взаимоотношения – имат чудесна съвместимост, двамата се чувстват пълноценно и обичат да бъдат заедно.

Тази връзка лесно може да прерасне в нещо по-сериозно и тези двама души биха създали пълноценно семейство. Не е възможно да няма някакви спорове по между им, но те няма да бъдат кой знае колко сериозни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
515
416
310
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.09.2019 09:17
Бил съм с две жеби скорпион и мога да ви кажа,че и двете са били супер мили,добри и грижовни ще кажете ебати жената мечта,но имат едно много лошо качество "лъжат" и си мислят че не можеш да ги ханеш...
0
1
lili
lili
18.12.2016 03:33
Склонна съм да твърдя,че ако го изгубя ще се самоубия...но това е и неговия страх....друго ниво...
9
0
lili
lili
18.12.2016 03:28
аз съм жена скорпион...моята рибка ме радва вече 8 месеца.Той е моят герой и сякаш добротата му няма край.само не го карайте да ревнува,крие се зад маска на гняв и непукизъм,а всъшност им се късат сърчицата...Любовта на рибите е океан,бързо се хващат във мрежите на избранницата им.като типични рибки,но те са твърдо моногамни.Иначе са вълци самци,като и скорпионите...В двете зодии има дълбока неисказана страст,което ги прави по добри хора в живота.Истината е че рибите и скорпионите са създадени да са заедно,другите зодии са само останалото от весника :D Просто като се караме и като го видч милото как от любов се оплита и събужда в мен осещане за единственна на света,за някой!любовта и доверието което испитвам ,и най вече спокоиствие,ако си слушам рибката,какво му липсва...съвет ако ви игнорира и се прави че не му пука...секс иска ви изгаря..той е риба и го имате от момента в който е клъвнал,рчдко кълвът...слушайте го какво иска и ще сте кралица за някой!
6
0
TSW
TSW
03.09.2015 12:14
Аз съм мъж Риби, но на мн жени Скорпион не съм попадал. Каква ще да е тази страст, това привличане, все още не знам! :D
1
0
J'ador
J'ador
11.10.2015 23:55
Дано да срешнеш, аз съм жена Скорпион и се влюбих в пръв поглед в сегашния ми бъдещ мъж Риби. По щастлива и влюбена никога не съм била. Превличането наистина е магнетично и взаимно поне при мен беше така.
9
0
А.Р.
А.Р.
09.11.2014 18:47
Аз съм жена Скорпион, а приятелят ми е Риби. За две години и половина мога да кажа,че има и положителни има и отрицателни черти.
Статията за съвместимостта мога да кажа ЛИЧНО за мен,че е наполовина вярна, защото в момента не се разбира ме добре и сме на прага на раздялата. Тъжно,но факт. Рибите не са особено интересни за мен, по простата причина, че са малко глуповатички (ще отбележа,че има изключения). Т.е. те могат да знаят много,да са страшно умни,начетени и пр., но въпреки това... Не съм възхитена от Рибите. Лично на мен ми се струва, че на жената Скорпион и трябва МЪЖ СКОРПИОН. Ще е голямо шоу и в същото време любовта ще струи в големи дози..
Естествено съвместимостта е индивидуална за всеки т.к. зависи и от характера и темперамента на определен човек.
0
6
баба ти
баба ти
14.08.2015 10:50
Бъркаш понятията. От глуповати до наивни има разлика.Рибите притежават една мъдрост , която рядко се среща и се разпознава от хората.Това,че са тихи и неуверени ,мълчаливи и скромни им изиграва лоша шега и хората ги подценяват , а това е грешка..:)
11
0
мими
мими
01.04.2014 16:31
Аз съм Скорпион и имах приятел Риби, хич не си допаднахме, не можа да се получи - аз съм си сприхава и търпя до момент, а той не умееше да ми смекчи характера. :)
0
4
Илиян
Илиян
25.01.2014 16:10
Аз пък не съм срещал скорпион или поне не се сещам.
0
3
Ив
Ив
20.09.2013 00:21
Обичам моя Немоо :)))
17
0
Ани
Ани
08.09.2013 05:05
От 22 години сме заедно с моята Риба. Той е моят човек. Идвало ми е да си тръгна от Него, но все съм оставала, защото това е любовта на живота ми и сме си нужни един на друг.Обожавам го!!!Той е най-интересния мъж на света.
20
1
Vasko
Vasko
02.06.2013 18:35
Аз съм зодия Риби....приятелката ми е Скорпион....никога не съм се чувствал така, привличане, допълване, искри в очите...когато сме на разстояние един от друг...светът свършва ;)
15
0