Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Скорпион и мъж Телец

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Телец

Хороскоп за съвместимост

Отношенията между хората са всъщност някакъв вид игра. Понякога трябва да се държиш по определен начин, за да се получава всичко по между ви и то особено, ако не говорим за лични отношения.

Да играеш, общувайки с хората, съвсем не е лека задача и не всеки го умее. Това означава да лавираш постоянно, всички очаквания да бъдат насочени към теб – ти си балансьора. И дори в един-единствен път, когато сгрешиш и не се справиш, ти биваш наказан.

Любовен хороскоп

Ето затова е най-лесно и най-добре да бъдеш това, което си. Да говориш с хората по начина, по който усещаш, а не по начина, по който трябва. Да прикриваш истинските си емоции, може да доведе до сериозни проблеми.

Няма подобни дерзания жената Скорпион. Тя не играе игра в общуването – за нея нещата са черни или бели. Не се преструва на балансьор, не харесва тези хора. Според нейните виждания всеки трябва да има ясна позиция.

Може да ви даде шанс много пъти да я заявите, особено ако сте приятели, но в един определен момент престава с даването на нови възможности. Това до някаква степен много напомня и на мъжа Телец – не се представя за друг и не показва отношение, което знае, че ще му донесе награда.

Зодия Скорпион

Малко по-умерен е в опитите си да убеждава хората в собствената си позиция, за разлика от Скорпиона. Това, което основно ги събира като двойка, е страстната натура и магнетичният поглед на жената Скорпион и загадъчната персона на Телеца.

Тези двамата много ще се разбират в интимната сфера. Но има и други неща, които са важни за изграждането на една пълноценна връзка.

Често ще спорите за ревността ту на единия, ту на другия, понякога дори ще стигате до доста ожесточени скандали, но това е всичко. В крайна сметка отново ще се връщате един към друг.

Ще пламвате бързо. Жената Скорпион го умее, а и мъжът Телец не остава по-назад в тази класация, но ще изгасвате още по-бързо и ще се сдобрявате.

За да продължат нещата към по-сериозно обвързване, е нужно Телецът да отвори сърцето си и за пореден път да прояви спокойствие към ненадминатата в скандалите жена Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
57
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ivon_x
ivon_x
12.10.2015 23:55
Аз съм скорпион и родих две деца на Телец
14
0
Поли
Поли
27.04.2015 11:47
Аз не само съм луда по ,,Телето,, обичам го безумно вече 13г. сигурна съм че е любовта на живота ми.Секса е все така невероятен, както в началото!Доста бурна и емоционална връзка като цяло.
14
0
Анна
Анна
12.11.2014 15:59
За приятелство и връзка със секс става. Но ако се задълбочат нещата и искаме по-сериозна връзка с мъж от зодия Телец, няма как да стане. Сами ще се откажете от такава връзка. Непрекъснато има скандали, обиди, мълчание помежду си и игнориране (като последните две ги прави не жената Скорпион, а мъжът Телец). Скорпионите сме силни по характер, не отстъпваме лесно. Наистина даваме доста възможности на някой, но в един миг ни писва от всичко и си отиваме без да кажем нищо на този човек.
Безспорно е, че нас жените от зодия Скорпион много ги привличат мъжете от зодия Телец. Нямам обяснение защо става така, но като сме до тях искрата пламва изведнъж между тях двамата и се награбват. Дори когато има скандал, пак се привличат. Сексът между тях двамата е невероятен. И двамата винаги се искат и като един от тях липсва, другият го желае толкова много, че сте готови да хукнете направо при него, и то само заради тази страст.
20
3
Криско
Криско
22.07.2014 22:11
Полудял съм по една жена скорпион аз съм теле и нещо не се получава
19
0
лили
лили
27.03.2015 23:53
Кажи й,може да ти се получи
5
0
kosta
kosta
28.04.2014 23:32
обичам данито
4
0
луда
луда
17.03.2014 08:56
Аз съм Скорпионка и съм превъртяла по едно теле.Полудяла съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъм!!
13
1
Мира
Мира
23.09.2014 19:20
Преди 2 дни срещнах едно теле. Скорпионската ми душа е полудяла по телето. Господи помогни ми, изгарям по него.
10
0
алисия
алисия
09.07.2014 13:01
Вярно е, че доста силно се привличаме, но в никакъв случай една такава връзка не може да бъде хармонична,за жалост
2
6
Ники
Ники
21.06.2014 09:43
При мен също е така аз съм скорпион и меко казано съм луда по един телец
12
1