ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Рак и мъж Телец

Съвместимост между жена Рак и мъж Телец

Жена Рак и мъж Телец
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
Виж ››

На никой не му е ясно кое е по-добре – да имаш сходни черти с човека или да сте коренно различни, за да имате по-добра връзка. Ами, никой не може да ви отговори на въпроса. Това е все едно да попиташ дали блондини или брюнети са по-добрия избор за половинка.

От една страна, ако с някого имаме сходни черти, това би означавало, че знаем какво да очакваме, знаем на кое как ще реагира човекът. От друга страна, обаче, това винаги да знаеш какво ще ти кажат и да видиш собствените си минуси като огледало в някой друг, може би не е най-добрата идея.

Любовен хороскоп

Ако пък сте твърде различни – постоянно ще спорите, никога няма да достигате до консенсус по никакъв въпрос. Възможно е понякога дори да не успеете да се разбирате за най-елементарни неща, защото сте твърде различни.

Обаче винаги в лицето на половинката ще имате и другата гледна точка, той ще ви помага да се замислите и за другата част от проблема.

И ето пак стигаме до там, че любовта на хората е спонтанна и различна, не може да се вкарва във стереотипи или да й се приписват качества със знак плюс или знак минус.

Зодия Рак

Отношенията между жената Рак и мъжът Телец са по-скоро на двата полюса – като цяло са от двойките, които според астрологията, нямат много общо по между си. Интересното при тях е, че дори малкото сходни неща много силно ги привличат един към друг и не им дават възможност да помислят за край на връзката.

И двамата мислят за благото на дома, умеят да заделят пари и да ги харчат разумно, консултират се, когато става дума за общи въпроси. Това е да си имаш късмет – може да имаш две сходни черти с любимия, но да са най-ценните за една връзка.

Очертава се щастливо съжителство, особено ако инатът на Телеца не се показва много често. От друга страна жената Рак е доста търпелива, но той трябва да внимава – нейното търпение има граница, а след това, нещата коренно ще се променят и за двамата.

Няма безоблачна връзка и тази не е такава, още повече, че на Телецът ще му се налага да отстъпва – нещо, което за него звучи повече от невъзможно. Що се отнася до сексуалните изживявания, Жена Рак и мъж Телец са в стихията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest