ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Близнаци и мъж Телец

Съвместимост между жена Близнаци и мъж Телец

Хороскоп за съвместимост
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Началото на една връзка е винаги много вълнуващо – държите се за ръцете, говорите си мили думи, целувате се постоянно. Изобщо в началото на една връзка не можеш да се откъснеш от любимия. Имаш нуждата да си постоянно с него, да усещаш топлината му, мириса, докосването.

Но след известно време, тези неща едно по едно се стопяват или може би просто желанията да си с този човек непрестанно намаляват. Обаче не е съвсем ясно защо се случва така? Дали е от факта, че си спрял да го обичаш?

Едва ли, не може да се каже, че след изчезването на първите трепети и любовта е приключила. А дали е защото влюбването е вече минала фаза и сега изпитваш „зряла” любов? Какво е това зряла любов – или обичаш, или не обичаш.

Любовен хороскоп

Може и да има някаква възможност с този човек нещата просто да са улегнали, но едва ли това е причина да нямаш физическата нужда той да е до теб постоянно. По-вероятно е, че вече сме свикнали с човека. Започваме да приемаме любимия за даденост да възприемаме всичко, което прави като нормална част от неговите задължения.

И това е първата грешка в една връзка. Не бива да смятаме, че някой ни е длъжен с нещо. Трябва да показваме любовта си постоянно, всеки ден, защото иначе рискуваме да изгубим човека по изключително нелеп начин.

Зодия Телец

Попитайте за тези неща жената Близнаци – тя е преживяла доста такива отношения. При нея в момента, в който въображението й спира да бъде разпалвано се, губи интерес. Не го прави нарочно, разбира се, но си е такава. Обича да бъде провокирана постоянно.

И точно това прави и мъжът Телец във връзка с Близнаци – постоянно провокира съзнанието и мислите й. Старае се да задържи дамата до себе си с най-различни интересни идеи, показва и постоянно колко я обича и държи на нея. Тя е благодарна и отвръща подобаващо на неговите чувства.

Проблемите могат да се появят, когато той се измори да бъде навсякъде за нея или ако пожелае да отнеме свободата й. В случай, че мъжът Телец се опита да каже на жена Близнаци, че трябва да се ограничава – това е наистина началото на края.

Не е много сигурно, че това е хармонична връзка, но с течение на времето могат да се сприятелят. В сексуално отношение имат нужда от различни ласки – трябва добре да се опознаят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
56
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
рибарката
рибарката
10.07.2015 01:56
Добре де, може ли за телеца с някви други зодии (напр.риби) да пишете по 5 страници за "виталните пеперуди" и за как той я гледал, как тя него, как плували цветни дъги в "замечтания й поглед", и как малки розови феички долитат нощем и посипват със сребърен прашец двете любещи се души...:D А за тази комбинация едно голямо НИЩО? Това ли е връзката с жена близнаци? На най-приказливата и живееща в облаците ще дадете най-краткото лаконично описание?
8
0
dida
dida
28.04.2015 01:28
Da taka e
1
1