ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Рак

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Рак

Хороскоп за съвместимост
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Любовта между двама е най-крехкото и краткотрайно събитие, но може да бъде и дълго и пълноценно. Всичко зависи от участниците във връзката.

Понякога мисълта за компромис те плаши толкова много, че дори решаваш, да не го правиш. Страх от това, че може да забравиш себе си във всички тези компромиси и да се промениш.

Жена Стрелец и мъж Рак

Да станеш някой, който не си. Никой не може да обещае, че това няма да се случи, но можеш да разчиташ на човека до теб. Той веднага би забелязал коренната промяна и би реагирал щом те обича.

В една крехка и млада връзка винаги един от двамата прави повече компромиси и винаги един от двамата обича повече – в това няма нищо лошо или страшно. Връзка, пълна с компромиси ще бъде и тази на жената Стрелец и мъжа Рак.

Примерното поведение на мъжа Рак и способността му да ухажва жената до себе си дори, след като вече я е спечелил, провокират жената Стрелец да бъде много привлечена. Съвсем възможно е това привличане да продължи доста дълго и да прерасне в прекрасни и топли отношения.

Зодия Рак

Той освен обаятелен и мил е доста наивен в някои моменти, което вероятно ще дразни жената Стрелец, но пък ще си дава сметка, че идеалното не съществува. Това, което на него няма да му достига в тяхната връзка, е свързано с нейната цел всичко да се случва, когато го пожелае.

Ракът е твърде дипломатичен и търпелив, точно толкова, колкото нетърпелива е жената Стрелец. Но, разбира се, всички сме чували, че с какъвто се събереш – такъв ставаш.

И в тази връзка жената е тази, която ще направи по-голямата крачка и промяна. До някаква степен ще й тежи, че тя е тази, която е направила голям компромис.

Проблем между двамата може да бъде създаден и с харченето на парите – едва ли се разбират по този въпрос, но може би, ако останат заедно, нещата ще се подредят.

В сексуален аспект имат сходни желания, но имат и доста разлики в това, което харесват и обичат. Трудна връзка, но е възможна, ако и двамата достатъчно силно искат това. Като семейство нямат да имат скандали, но нещо ще усещат някаква липса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest