ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Везни

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Везни

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Хороскоп за съвместимост
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл-10%
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Стрелец и Везни обикновено са много съвместими и това със сигурност ще е връзка, в която двамата партньори ще се ценят взаимно. Съюзът на огъня и водата предвещава много ентусиазъм, и положителна енергия, които ще се генерират между двамата.

Един мъж Везни със сигурност е много добър човек. Това личи още в магията в очите и сладостта на гласа му, които могат да разтопят всяко сърце. Той е много истински, с решения за почти всеки проблем на този свят. В социалните аспекти на живота си е ръководен от желание за справедливост.

Мъжът Везна е толкова романтичен, че неговият очарователен и елегантен стил винаги печелят желаното момиче. Но след като получи сърцето й, той рядко знае какво да прави по-нататък. Проблемите възникват и въпреки че е време да сложи край на такава връзка, той отлага колкото е възможно.

Романтика

С отворен ум, свободен дух и жизненост, жената Стрелец е заинтересована главно в приключенията и търсенето на нови философии в живота си. Нейната страст и жар за нови неща може да доведе до малко безразсъдно поведение, което може да донесе беди от време на време.

Но жената Стрелец е неизлечимо оптимистична и има невероятната способност да излизат от трудни ситуации за кратък период от време. Тя е наивна относно истинността на човешката природа. В една връзка тя почти винаги бърза да даде всичко от себе си и да вложи всичко в нея.

Когато мъжът Везни и жената Стрелец се съберат, това е една връзка, в която приятелството и романтиката не отмират с времето, а се възраждат с нови, по-големи сили с всеки изминал ден. Животът изведнъж става по-лесен, а те - по-приспособими.

Имат сходни качества и желаят да достигнат същи по вид цели. И двамата обичат промяната в живота си и имат въображението, с което да я постигнат. Но това са факторите само на първичното им привличане.

Съвместимост между зодии

Жената Стрелец притежава женствена и мека деликатност, съчетана с невероятно мило отношение, с които се отнася с мъжа Везни до нея. Тя носи нов подход - оптимистичен и забавен, пълен с приключения начин на живот, които карат мъжа до нея да чувства неземно всяко преживяване с нея.

Също така с честни и почтени коментари жената Стрелец може да помогне на мъжа си Везни да постигне по-добри неща в живота. Но тя трябва да бъде и много внимателна, когато казва тежки думи, защото може да го нарани дълбоко и да го направи невъзприемчив към нея.

Мъжът Везни е много предан, а пълната привързаност успокоява неспокойното сърце на жената Стрелец. Тяхната вербална и пряма привързаност един към друг държи стабилно, и открито отношенията им, с никакви скрити чувства или проблеми. Мъжът Везни учи жената Стрелец да бъде търпелива, когато има проблеми. Заедно ли са, изглежда, че светът е в краката им.

Тя е зашеметяваща и той често забравя това, което върши, когато е около него. Освен това, неговите романтични жестове я карат да се чувства специална във всеки един миг от живота й. Мъжът Везна трябва обаче да внимава на социални събития, където може да привлече вниманието на други жени, тъй като това би създало известна несигурност в жената Стрелец.

Когато открият истинската любов помежду си, Мъжът Везни и жената Стрелец сливат душите си в една, техните емоции и чувства са неизмерни и дори необясними за околните. В своята романтична любовна връзка двамата изпитват огнена страст, както и ефирен екстаз, които са в унисон с пълноценното участие и на двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
511
45
35
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.04.2019 20:51
Това си е общо взето розовото определение на съотношението. Стрелците като цяло са груби и неетични и много често дори не разбират и не осъзнават това!
3
0