ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k450
Мъж Дева и жена Стрелец

Романтичната колаборация на Девата и Стрелеца е една от най-трудните. Девата е много сериозна, докато Стрелецът е игрив по природа. В началото връзката може да е много доста забавна, но ценностните и стиловите отношения се изграждат с течение на времето.

Един мъж Дева е много стабилна личност, реалист, с висши ценности в живота. Той може да бъде много грижовен и посветен на близките си, но в същото време и силно критичен, като често се заяжда болезнено. Мъжът Дева обикновено има повече от един проблем.

Те са си негови лични такива, които идват в различни форми и размери. Животът му често е ужасна бъркотия. В името на любимата жена обаче е готов да се откаже от ценното си съществуване на самотник.

Хороскоп

Жената Стрелец обича да има забавление и вълнение в живота си. Тя има типичния нежен сексапил. В същността й е да бъде честна с другите. Като много независим човек, семейството е само една малка част от живота на жената Стрелец.

Тя търси човек, който може да я защитава - романтичен, интелигентен и честен. Самата тя е лоялна и честна с мъжа, в който е влюбена.

Жената Стрелец слага на пиедестал мъжа си Дева, като героя- покровител, който отдавна е чакала. Това му помага да се чувства по- уверен в себе си. Обича вярата, която тя му засвидетелства. Тя много пъти е разочарована от хора, които е обичала.

Мъжът Дева може да й обещае, че никога няма да я остави ранена. Заедно, те са отворени към света, нуждаещи се от постоянна умствена стимулация.

Хороскоп за съвместимост

Жената Стрелец, с цялото си внимание и деликатност дава на мъжа Дева нов поглед към живота, изпълнен с приключения и щастие. Но понякога може да дотегне на мъжа до себе си, когато той се нуждае от уединение.

Добре е жената Стрелец да знае, че Девата рядко прави обещания, които не може да изпълни. Тя е много уязвима, а той е в състояние да я пази и да й покаже страстта, от която се нуждае. Топлотата, която й предоставя, я кара да се чувства така, сякаш ще е празена без него.

Той изпълва живота на жената Стрелец с нови очаквания, които й дават нов подход към живота. Никога обаче мъжът Дева не трябва да жертва чувството си за лично достойнство и самочувствие, а най-вече и самоуважението си.

При мъжа Дева и жената Стрелец могат да възникнат разногласия, в които и двамата са готови да се подкрепят със силни аргументи. В противодействие обаче игнорират тези моменти на спорове от страх, че това може да е краят на връзката им.

Тъй като обичта между тези двама очарователни индивида расте с истинска отдаденост един към друг, резултатът на това единство е смесица на земната стабилност на любовта с топлината на страстния огън.

Мъжът Дева разбира уязвимостта на своята прекрасна дама Стрелец и става все по-изразителни и привързан към нея, докато тя става жена с все по-силен характер без да губи естествения си кураж и елегантност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest