ezine.bg»Статии»Интимно»Как да направим масаж на простатата

Как да направим масаж на простатата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k494
Масаж на простата
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Простатата се намира на няколко сантиметра в ануса на мъжа. Масажът й е добър пример за съчетаване на полезното с приятното.

Тъй като има хиляди нервни окончания, стимулирането на простатата е свързано с приятно усещане. Физиологически тя доста прилича на сърце и точно поради тази причина често я наричат второто сърце на мъжа. Може да се сравни с G-точката при жените. Прилагането на натиск върху тази област (дори в медицински условия), предизвиква моментална и мощна ерекция у мъжа.

Има много преимущества, които може да получите при масажа на простатата. По голяма и по-мощна ерекция от обикновено, удължаване на акта с 2-3 мин., както и продължителността, и интензивността на мъжкия оргазъм. Също така е и полезна профилактика срещу развитието на простатит (възпаляване на простатата).

Най-вероятно тези ефекти на масажа се дължат на стимулирането на жлезата и повишаване на отделянето на специфични вещества в кръвообращението. С профилактична цел специалистите препоръчват масаж на простатата да се прави веднъж седмично за 3 до 5 минути.

Единствената трудност при масажа на простатата е притеснението от страна на мъжа що се отнася до неговата безспорна мъжественост и дори мъжкарство. Точно затова трябва много внимателно и нежно да кажем реплика от рода на: Аз само лекичко ще вкарам пръста си, отпусни се... или нещо подобно, отпускащо.

Техниката на масажа на простататае горе-долу следната:

Секс игри

На първо място ноктите трябва да са перфектно изрязани, изпилени и да нямат остри краища. Масажът се извършва със средния пръст. Прави се по време на секс (ако партньорът е отгоре) или по време на орална стимулация (ако партньорът е с отворени крака и лежи по гръб). Бавно вкарайте пръста си вътре, на 1-2 см и спрете.

В този момент мъжът ще започне да диша дълбоко. След като свикне с усещането продължете да прониквате малко по-дълбоко, но не повече от 4-5 см навътре. Пръстът си насочвайте в долната част на тялото, по посока на тестисите. Започнете бавно да галите с въртеливи движения - първо от едната страна, след това от другата.

Често при такъв масаж мъжете не знаят как да реагират. Ако видите че му е неприятно или болезнено - намалете темпото, добавете лубрикант и просто задръжте пръста си вътре, без да правите каквото и да е. Самият факт, че сте там, оказва нужното влияние.

Масажът на простатата може да е много приятно изживяване за всеки един мъж. Но всеки го възприема по различен начин - не притискайте човека до себе си за тези неща. Сексът е винаги един експеримент, особено, когато имаш възможността да научиш нещо ново за себе си и за другите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
512
411
36
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ради
ради
07.01.2016 07:35
ох да, изпитах го.
щях да припадна
(дано не съм се изпедерастил)
13
0
Чукур Педро Ебън
Чукур Педро Ебън
18.03.2015 10:28
Така се става педераст!!
9
15
Кънчо П...одеров
Кънчо П...одеров
10.03.2015 18:37
Ами ако му хареса и стане педераст?
8
7
kiro
kiro
16.01.2014 02:49
супер е ......
37
3